Yamaha Corporation esittelee ylpeänä uuden MusicCast 200:sen. Uusi malli tarjoaa perinteisten äänilähteiden, kuten Bluetoothin, CD:n, DAB+/FM-radion ja USB:n lisäksi uusia verkkotoimintoja, joita voit hyödyntää Yamahan alkuperäistä MusicCast-monihuone ja usean ohjelmalähteen hallintajärjestelmällä.

Äänenlaatua on parannettu merkittävästi koaksiaalikaiuttimilla, säilyttäen samalla tyylikkään muotoilun ja erinomaisen käytettävyyden. Tämä muotoilukonsepti houkuttelee poikkeuksellisen laajaa käyttäjäkuntaa. Muotoilu säilyttää saman pyöristetyn muodon, joka oli suosittu jo edellisessä mallissa, ja ottaa käyttöön ikonisen, puhtaan ja nykyaikaisen muotoilun. Laite sulautuu kauniisti minkä tahansa huoneen sisustukseen ja kalusteisiin, luoden modernin asuintilan. Se on lisäksi yhteensopiva Qi-langattoman latausstandardin kanssa, joten voit myös helposti ja kätevästi ladata yhteensopivat laitteet, kuten älypuhelimet ja muut yhteensopivat laitteet, langattomasti.

Äänentoiston laadun suhteen MusicCast 200 erottuu uusilla kehitetyillä 8 cm (3-1/4 tuuman) bipolaarisilla koaksiaalikaiuttimilla ja riittävällä kotelon tilavuudella, mikä takaa optimaalisen äänenlaadun. Ne tarjoavat tarkkaa toistoa laajalla taajuusalueella, dynaamisesta, vakaasta bassosta aina korkeille taajuuksille asti, unohtamatta luonnollista ja lämmintä keskialueen toistoa. Edistyksellisen DSP-tekniikan ansiosta laite luo upean tilaäänen, joka täyttää tilan kuin tilan.

Laite on varustettu äänensäätötoiminnoilla, kuten Sound Mode -kytkimellä, jossa on Bass Booster -asetus matalien taajuuksien vahvistamiseen. Laitteessa on myös taajuuskorjain, joka antaa hienosäätömahdollisuuden basso-, keskialue- ja diskanttitaajuuksille.

Käyttämällä musiikin toistoon tarvittavia elementtejä täysin toisella tavalla kuin vain kokenut musiikkisoittimien valmistaja voi, MusicCast 200 toistaa artistin alkuperäisen tarkoituksen ja tarjoaa uskottavan musiikillisen kokemuksen.

yamaha.com