Bowers & Wilkins on saanut valmiiksi uudet Px7 S2e -premium-kuulokkeensa, jotka ovat kehitetty malli ympäri maailmaa palkituista langattomista Px7 S2 -vastamelukuulokkeista. Bowers & Wilkins on saavuttanut ensiluokkaisen maineen kuulokevalmistajana, joka tarjoaa tarkinta, luonnollisinta ja immersiivisintä ääntä juuri taiteilijan vision mukaisesti. Px7 S2e on uusin lisäys merkin erittäin menestyneeseen ensiluokkaisten kuulokkeiden valikoimaan, jotka on kaikki kehitetty saman True Sound -filosofian pohjalta.

Optimoitu entistäkin parempaan äänenlaatuun
Keskeinen tekijä Px7 S2e:n erinomaisen äänenlaadun kannalta on kattavasti päivitetty DSP (digitaalinen signaaliprosessori), jonka Bowers & Wilkins on optimoinut tuottamaan loistavaa ääntä kaikilla musiikkityypeillä – myös 24 bitin high-res-toistoa tukevien suoratoistopalveluiden kautta. Päivitetty DSP on antanut Bowers & Wilkinsin insinööreille myös mahdollisuuden virittää Px7 S2e:n akustista alustaa tuottamaan vertaansa vailla olevaa yksityiskohtaisuutta, dynamiikkaa ja tilantuntua.

Px7 S2e käyttää edelleen erityisesti kuulokekäyttöön kehitettyjä 40 mm:n elementtejä. Ne tuottavat äärimmäisen nopean vasteen, jolloin musiikin jokainen nyanssi toistuu alkuperäiselle uskollisesti, samalla kun ne takaavat erittäin alhaisen särön ja tarkemman toiston. Elementit on myös huolellisesti suunnattu kuppien sisällä niin, että etäisyys kuulijan korvan ja elementin pinnan välillä pysyy tasaisena, mikä tuottaa luonnollisemman ja immersiivisemmän äänimaiseman.

Px7 S2e yhdistää tehokkaan päivitetyn DSP:n ja suorituskykyisen elementtikokoonpanon Qualcommin langattomaan, adaptiiviseen aptX-teknologiaan, joka optimoi musiikin langattoman lähetyksen puhelimiin, tabletteihin ja tietokoneisiin. Mukana toimitettavassa kantolaukussa on mukana USB-C-johto sekä 3,5 mm:n liittimellä varustettu kuulokejohto.

Vaimenna melu, älä musiikkia
Px7 S2e käyttää Bowers & Wilkinsin optimoimaa vastameluteknologiaa, joka poistaa ei-toivotut häiriöt haittaamatta musiikin kuuntelua. Kuusi tehokasta mikrofonia toimii yhdessä tuottaakseen parhaan tuloksen: kaksi mittaa kaiutinelementtien toimintaa, kaksi reagoi ympäristön ääniin ja kaksi tukee puheäänen selkeyttä tehostetun melunhiljennysominaisuuden avulla. Mikrofonien huolellinen sijoittelu ja kallistus parantavat suorituskykyä jopa vaativimmissa ympäristöissä.

Music App tarjoaa täyden hallinnan
Kuten kaikki uudemmat Bowers & Wilkins -kuulokkeet, Px7 S2e toimii suoraan yhdessä Bowers & Wilkins Music Appin kanssa antaen kuuntelijalle täyden hallinnan, määritysmahdollisuudet sekä saumattoman käyttökokemuksen. Sovelluksen avulla Px7 S2e voidaan liittää moniin eri Bluetooth-laitteisiin, sen ääntä voidaan hienosäätää EQ-toiminnolla, vastamelutoiminnon tasoa voidaan hallita sekä kuulokkeiden akun varaustasoa tarkkailla.

Musiikkia voidaan suoratoistaa yhteensopivista palveluista, joita ovat esim. Deezer, last.fm, NTS Radio, Qobuz, TIDAL ja TuneIn, ja signaali on helppo lähettää sovelluksen kautta myös muihin Bowers & Wilkins -tuotteisiin, kuten kiitettyyn Zeppelin-kaiuttimeen. Android-laitteiden käyttäjät voivat hyödyntää myös Google Fast Pair -toimintoa, joka tukee automaattisesti myös Googlen Paikanna laite -palvelua, mikäli kuulokkeet sattuisivat katoamaan.

Koska Px7 S2e -kuulokkeiden akku kestää 30 tuntia, niillä voi yhdellä latauksella soittaa koko päivän – ja pitempäänkin. Kiireistä elämää helpottaa, että 15 minuutin lataus antaa jopa seitsemän tuntia kuunteluaikaa.

Huippuluokan viimeistely, äärimmäistä mukavuutta

Px7 S2e on saatavilla neljässä eri värissä: Anthracite Black, Ocean Blue, Cloud Grey ja Forest Green. Kaikki mallit on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja suunniteltu tarkoin toimimaan mukavasti myös pitkään käytettäessä. Uusi malli säilyttää edeltäjänsä ohuen muodon, kevyen painon ja ylelliset muistivaahdosta tehdyt korvatyynyt, jotka ympäröivät korvat pehmeästi ja pysyvät mukavina riippumatta siitä, kuinka kauan kuuntelu kestää.

Px7 S2e on saatavilla hintaan 429 €.

bowerswilkins.com