iFi julkaisi vuonna 2020 NEO iDSD – DAC-kuulokevahvistimen ensimmäisen version. Nyt he ovat tuoneet markkinoille toisen sukupolven NEO iDSD:n, joka sisältää lukuisia parannuksia, kuten “häviöttömän” CD-laadun Bluetooth 5.4 aptX Lossless -tekniikalla (parannettu verrattuna aptX Adaptiveen tai LDAC:iin). USB-, optinen ja koaksiaalinen digitaalinen sisääntulo ovat edelleen saatavilla.

NEO iDSD 2 voi toimia joko dacina kiinteällä analogisella lähdöllä tai DAC/esivahvistimena säädettävällä lähdöllä, tai pelkkänä kuulokevahvistimena. Kuulokevahvistin on saanut uuden suunnittelun ja pystyy tuottamaan yli 5,550 mW tehon 32 ohmin kuulokkeille balansoidusta 4,4 mm:n lähdöstä. Lähdön oletustila on Normaali (0 dB), seuraava vaihtoehto on Turbo (+8 dB) ja viimeinen vaihtoehto on Nitro (+16 dB).

NEO iDSD 2:n DAC-ominaisuudet ovat huipputasoa, ja siinä käytetään Burr-Brownin 32-bittistä muunninsirua, 16-ytimistä XMOS Cortex -sirua ja iFin uutta GMT-femtosekuntitarkkuuskelloa. Tuki PCM 32-bit/768kHz ja DSD512 -formaateille on taattu, ja laite tukee myös MQA:ta. Voit valita neljä digitaalista suodatinta: Standard, Bit Perfect, Minimum Phase ja GTO (Gibbs Transient Optimised).

Laite tarjoaa huippuluokan analogisen lähdön, jossa on iFi:n viimeisintä teknologiaa edustavat PureWave-vahvistinpiirit. Kaikki komponentit, kuten Muratan ja Taiyo Yudenin kelat, ovat huippulaatuisia, ja THD on alle 0,0015 %, SNR yli 120 dB.

Uutuutena laitteessa on myös kääntyvä kahden tuuman TFT-värinäyttö. NEO iDSD 2 voidaan sijoittaa sekä pysty- että vaakasuoraan, ja siihen sisältyy alumiiniteline.

NEO iDSD 2 tulee saataville lokakuun aikana suositushintaan 899 euroa.

ifi-audio.com