McIntosh, tunnettu huippuluokan audiovarusteiden suunnittelija ja valmistaja, on saanut audioalan kuhisemaan jännityksestä lanseeratessaan odotetun PS2K Powered Subwooferin. McIntoshin perheen uusin jäsen on valmistettu tarkkuudella ja intohimolla, tuoden mukanaan vertaansa vailla olevan äänikokemuksen, uudelle aikakaudelle.

PS2K Subwoofer:issa on neljä 13 tuuman bassoelementtiä massiivisilla magneeteilla. Tämä huippuluokan järjestelmä hyödyntää McIntoshin patentoitua Low Distortion High Performance (LD/HP®) Magnetic Circuit Design -tekniikkaa. Innovaatio vähentää merkittävästi vääristymiä samalla kun se parantaa kaiuttimen teho-ominaisuuksia ja tehokkuutta. Jokainen neljästä bassokaiuttimesta käyttää omaa 500 watin D-luokan vahvistinta, jotka yhdessä tuottavat uskomattoman 2 000 watin yhteistehon. Nämä vahvistimet on huolellisesti kalibroitu minimoimaan vääristymiä ja tuottamaan kristallinkirkasta, tiukkaa bassoa hämmästyttävän alhaisilla vääristymillä, jopa kaikkein tilavimmissa kuuntelutiloissa.

PS2K Powered Subwoofer esittelee McIntoshin sitoutumisen käsityöläistaitoon innovatiivisilla monikerroksisilla hiilikuitukartioillaan. Toisin kuin aiemmat hiilikuitukartiot, jotka olivat alttiita taipumisongelmille, uudet monikerroksiset hiilikuitukartiot on yhdistetty saumattomasti äänikelan kanssa, tarjoten poikkeuksellista voimaa ja vastustuskykyä elementin pitkille liikeradoille. Tämä johtaa äärimmäiseen jäykkyyteen, poistaen ei-toivotun muodonmuutokset ja edistäen entisestään äänen selkeyttä.

Mullistavan muotoilun ja suorituskyvyn lisäksi PS2K tarjoaa monipuolisen valikoiman liitäntävaihtoehtoja, mikä tekee siitä yhteensopivan käytännössä minkä tahansa äänijärjestelmän kanssa. Olipa sinulla kaksikanavainen stereojärjestelmä tai monikanavainen kotiteatterikonfiguraatio, PS2K tarjoaa balansoidut ja linjatasoiset stereo-tulot ja -lähdöt sekä balansoidut ja linjatasoiset subwoofer-tulot ja -lähdöt. PS2K:n ketjutusmahdollisuudet mahdollistavat myös useiden yksiköiden integroinnin yhteen järjestelmään.

PS2K Powered Subwooferissa on myös kaksi McIntoshin suojausteknologiaa. Ensimmäinen niistä, Power Guard®, valvoo saapuvia äänisignaaleja ja tekee reaaliaikaisia säätöjä estääkseen äkillisen säröytymisen, varmistaen moitteettoman kuuntelukokemuksen. Toinen, Sentry Monitor™, tarjoaa sulakkeettoman oikosulkusuojauspiirin, joka irrottaa vahvistimen lähtövaiheen estääkseen vahingot, jos virta ylittää turvalliset käyttötasot.

PS2K Powered Subwoofer tulee saataville valtuutettujen McIntosh-jälleenmyyjien kautta lokakuusta 2023 alkaen. Valmistajan suositushinta on 50 000 Yhdysvaltain dollaria.

mcintoshlabs.com