Vuodesta 2015 lähtien McLaren-autot ovat tunnettuja vaikuttavista äänijärjestelmistään, kiitos yhteistyöstä kaiutinosaamisen asiantuntijoiden, Bowers & Wilkinsin, kanssa. Tämän menestyksekkään yhteistyön kunniaksi Bowers & Wilkins on esitellyt Zeppelin McLaren -erikoismallin langattoman kaiuttimen.

Uusi langaton kaiutin, jota kutsutaan “Zeppeliniksi” sen erottuvan muodon vuoksi, on viimeistelty silmiinpistävällä papaija-oranssilla. Sen ainutlaatuinen muotoilu ei ole pelkästään visuaalinen lausunto vaan se mahdollistaa Bowers & Wilkinsin “referenssiluokan elementti tekniikkaa” omistettuihin vasemman ja oikean kaiutinyksiköihin, jotka sijaitsevat keskellä olevan subwooferin vieressä. Tuloksena on huoneen täyttävä ääni, joka on vaativan musiikin harrastajan makuun.

Zeppelinin McLaren-versiota varten asiakkaat voivat valita ikonisen papaija-oranssin tai tyylikkään galvaanisen harmaan viimeistelyn, kunnioittaen McLarenin legendaaristen kilpa-autojen perintöä. Bowers & Wilkins Zeppelin McLaren -erikoismalli on myynnissä hintaan on 899 euroa.

bowerswilkins.com