Optoma on julkaissut uusia kannettavia projektoreita: ML1080 ja ML1080ST. Vaikka projektorimalleissa on 1080p-resoluutio eikä 4K, ne pyrkivät uudelleen määrittelemään kuvanlaadun RGB kolmilaaseri teknologiansa avulla. Maailma on täynnä kannettavia projektorimalleja, mutta Optoma on tehnyt rohkean askeleen asettaen kuvanlaadun etusijalle uusilla ML1080 ja ML1080ST -malleillaan.

Projektoreiden ehdoton huippuominaisuus on niiden kompakteihin kuoriin pakattu RGB kolmilaaseri teknologia. Tämä teknologia lupaa tarjota vaikuttavat 1200 lumenin kirkkauden ja tukee BT2020 väriavaruutta. Optoma uskaltaa jopa tehdä rohkean väitteen, että ML1080 ja ML1080ST tarjoavat “elokuvatasoisia värejä”. Lisäksi ne tukevat HDR10- ja HLG-muotoja korkean dynaamisen kuvanlaadun (HDR) varmistamiseksi taaten upean visuaalisen kokemuksen.

Yksi merkittävä ero näiden kahden mallin välillä on se, että ML1080ST:ssä on lyhytlinssillä varustettu ominaisuus, joka mahdollistaa 100 tuuman kuvan heijastamisen seinästä vain 1,5 metrin etäisyydeltä. Tämä ominaisuus on täydellinen niille, joilla on rajoitettu tila, mutta haluavat silti suuren näytön katseluelämyksen.

Vaikka kummassakaan projektoreista ei ole sisäänrakennettuja akkuja, ne on suunniteltu toimimaan PD 3.0 -luokan virtapakkauksen avulla, joka liitetään USB-C-porttiin. Niiden kevyt 1 kg rakenne tekee niistä todella kannettavia, joten voit ottaa ne mukaasi minne tahansa.

Sekä ML1080- että ML1080ST-projektorit ovat saatavilla Yhdysvalloissa hintaan $999 ja $1149. Optoman sitoutuminen kuvanlaatuun ja innovatiiviseen teknologiaan tekee näistä projektorimalleista jännittävän lisäyksen kannettavien projektoreiden markkinoille.

optomaeurope.com