X Rocker on tuonut markkinoille Cerberus Ottoman TV Lift -sängyn, joka on suunniteltu heille, jotka syövät, nukkuvat ja hengittävät pelaamista. Tämä pelaajan sänky yhdistää mukavuuden ja huippuluokan pelaamisen niin, että voit uppoutua peleihin tai vaikkapa leffamaratoniin paremmin kuin koskaan ennen.

Sängyn design on saanut inspiraationsa e-urheilusta, ja se huokuu modernia ja kilpailevan pelaamisen tunnelmaa. X Rocker Cerberus Ottoman TV Lift -sängyn ulkomuoto ja tyyli sopivat täydellisesti pelaajille, jotka arvostavat sekä mukavuutta että visuaalista vetovoimaa.

Yksi sängyn huomattavimmista ominaisuuksista on sen integroitu TV-teline, joka sopii jopa 32 tuuman televisiolle. Telineessä on sähköinen nostomekanismi, joka nostaa TV:n esiin kätevästi napin painalluksella. Tämä mahdollistaa entistä sujuvamman siirtymisen pelaamisen ja katseluhetkien välillä. Lisäksi sängyn pohjan alle on sijoitettu tilava säilytystila, joka tarjoaa riittävästi tilaa pelivarusteille ja muille tarvikkeille.

X Rocker Cerberus Ottoman TV Lift -sänky on jo saatavilla 999,90 eurolla ja lupaa tehdä pelaamisesta entistäkin elämyksellisempää.

power.fi