Samsung esitteli Galaxy SmartTag2 -paikantimen, joka tuo mukanaan monia uusia ominaisuuksia ja parannuksia. Samsung esitteli alkuperäiset pienikokoiset paikantimensa, Galaxy SmartTagin ja Galaxy SmartTag+:n, tammikuussa 2021. Nyt toisen sukupolven paikantimessa on uusi design, joka mahdollistaa paikantimen kiinnittämisen eri tavoin. Lisäksi se on entistä kestävämpi, ja se on luokiteltu IP67-pöly- ja vesitiiviiksi.

Galaxy SmartTag2 toimii Bluetooth-yhteydellä, ja se voi olla mukana älypuhelimesta ja muista laitteista koostuvan laiteverkoston paikannettavana. Galaxy SmartTag2 tukee Bluetooth Low Energy -yhteyttä jopa 120 metrin kantomatkalla. Uusi Power Saving Mode -tila tarjoaa jopa 700 päivän toiminta-ajan vaihdettavalla CR2032-paristolla. Uutena ominaisuutena SmartTag2 sisältää Lost Mode -tilan, johon voit tallentaa omat yhteystietosi. Nämä tiedot ovat helposti luettavissa paikantimesta NFC-lähiyhteydellä yhteensopivilla puhelimilla.

SmartTag2 tukee myös UWB (Ultra Wideband) -teknologiaa, joka mahdollistaa tarkan paikannuksen lähialueella. Tätä varten laite käyttää suuntanuolia ja etäisyyden tietoa. Laite on yhteensopiva tietyillä Samsung-laitteilla, kuten Galaxy S21 Ultra ja uudemmat, Galaxy Z Fold2 ja uudemmat, Galaxy S21+ ja uudemmat sekä Galaxy Note20 Ultra.

Laitetta ohjataan Samsungin SmartThings Find -sovelluksella. Sovelluksen käyttöliittymä on uudistettu ja tarjoaa entistä paremman käyttäjäkokemuksen. Lisäksi sovelluksessa on lisätty näkymiä, jotka hyödyntävät lisätyn todellisuuden käyttökokemusta. Samsung on myös parantanut paikantimien yksityisyysominaisuuksia, mikä takaa paremman suojan käyttäjille. Tämä tekee Galaxy SmartTag2:sta monipuolisen ja turvallisen vaihtoehdon paikantamistarpeisiin.

Tämä uusi sukupolvi SmartTag2 on saatavilla kahdessa värissä: musta ja valkoinen. Suositushinta Suomessa on 39,90 euroa, ja lisäksi tarjolla on neljän kappaleen pakkaus, joka sisältää molemmat värit hintaan 129,90 euroa.

samsung.com