Sony Electronics Inc. ilmoitti INZONE Buds -langattomista pelikuulokkeista, jotka tarjoavat pelaajille kilpailuetua. Nämä kuulokkeet pohjautuvat Sonyn arvostettuun ääniteknologiaan ja ovat suunniteltu tarjoamaan pelaajille unohtumattoman pelikokemuksen. INZONE Buds tuovat markkinoille pitkän akunkeston, henkilökohtaistetun äänen ja matalan latenssin.

INZONE Buds tarjoavat sekä tietokone- että konsolipelaajille immersiivisen pelikokemuksen. Niissä on jopa 12 tunnin akunkesto sekä erittäin lyhyt viive, mikä tekee niistä kilpailukykyisiä pelaajien keskuudessa. INZONE Buds ovat huippuluokan pelikuulokkeet, jotka tarjoavat pelaajille uskomattoman äänikokemuksen. Kuulokkeissa on 360 asteen tilaäänentoisto, joka antaa pelaajille mahdollisuuden kuulla vastustajien suunnan ja etäisyyden. INZONE Buds hyödyntävät Sony-kuuloketeknologiaa, joka luo räätälöidyn äänikentän.

Tämän lisäksi Sony laajentaa INZONE-tuotevalikoimaansa myös INZONE H5 -langattomilla kuulokkeilla ja tuo mustan värivaihtoehdon INZONE H9 -kuulokkeille.

Sound Field Optimization -toiminto luo henkilökohtaisen kuuloprofiilin ottamalla kuvia käyttäjän korvista käyttämällä 360 Spatial Sound Personalizer -älypuhelinsovellusta. Lisäksi INZONE Buds tarjoavat Sound Tone Personalization -ominaisuuden, joka mukauttaa äänen korvakäytävän mukaan. Ääni analysoidaan ja muokataan INZONE Hub PC -ohjelmiston avulla, jotta käyttäjät voivat luoda täysin henkilökohtaisen äänikokemuksen.

INZONE Budsissa on myös Dynamic Driver X, joka toistaa äänen tarkasti ja laajalla taajuusvasteella. Aktiivinen melunvaimennus ja Ambient Sound Mode mahdollistavat pelaajille täyden pelikokemuksen, kun taustamelu ei häiritse. INZONE Buds käyttää edistyksellistä tekoälyä, joka tunnistaa käyttäjän äänen ympäristöstä, mikä mahdollistaa selkeän puheentunnistuksen.

INZONE Buds tarjoavat jopa 12 tuntia akunkestoa kuulokkeissa ja jopa 24 tuntia latauskotelon kanssa. Ne tukevat myös alle 30 ms:n viivettä reaaliaikaisessa pelaamisessa. Kuulokkeet on suunniteltu mukaviksi pitkiin pelisessioihin. Niissä on uusi muotoilu, joka vähentää kosketusta korvaan, jotta pelaajat voivat nauttia pelaamisesta pidempään.

Lisäksi Sony esitteli INZONE H5 -langattoman headsetin, joka tarjoaa 28 tuntia peliaikaa. INZONE H5:ssä on myös huippuluokan äänentoisto, kevyt rakenne ja äänikenttä, joka tehostaa pelaamista. Boom-mikrofoni varmistaa selkeän viestinnän pelin aikana.

Sony on tehnyt yhteistyötä esports-tiimi Fnaticin kanssa näiden kuulokkeiden kehittämisessä. Fnatic voitti peräkkäiset kansainväliset mestaruudet VALORANT Champions Tourissa tänä vuonna.

Kaikki nämä kuulokkeet ovat erinomaisia valintoja pelaajille, jotka haluavat korkealaatuista ääntä ja mukavuutta pitkiin pelisessioihin. Sony on panostanut voimakkaasti ääniteknologiaan ja tehnyt nämä kuulokkeet yhdessä pelaajien kanssa.

INZONE Buds ja INZONE H5 ovat saatavilla ennakkotilaukseen mustana ja valkoisena, kun taas INZONE H9 -kuulokkeet saapuvat odotettuun mustaan värivaihtoehtoon. Nämä kuulokkeet tarjoavat pelaajille mahdollisuuden nauttia huippuluokan äänestä ja mukavuudesta pelikokemuksessa. Sony on tehnyt vahvan panostuksen pelaajien tarpeiden ymmärtämiseen ja tarjoaa nyt tuotteita, jotka vastaavat näihin tarpeisiin.

INZONE Buds on saatavilla 250€ INZONE H5 180€ hintaan ja INZONE H9 330€ hintaan.

sony.fi