Pro-Ject on laajentanut tunnettua Pro-Ject Pick it -valikoimaansa esittelemällä Pick it MC3- ja MC9 -äänirasiat, jotka täydentävät uutta MC-rasiasarjaa. Äänirasiat on suunniteltu tarkasti vastaamaan äänivarsia ja tuomaan esiin kuuntelunäkemyksemme. Vaikka jokainen Pick it MC -rasia palvelee erilaisia äänimieltymyksiä, niillä on yhteinen tavoite: vinyylilevyjen toiston tarkkuuden ja musikaalisuuden säilyttäminen.

Pick it MC3 on monipuolinen rasia, joka tarjoaa voimakkaan ja dynaamisen äänen, ihanteellinen popin, rockin ja suurten orkesteriklassikoiden kaltaisille genreille. Tällä tehokkaalla suorituksella tämä rasia lupaa vaikuttavan kuuntelukokemuksen. Saatavilla Pro-Ject-jälleenmyyjillä lokakuusta 2023 alkaen hintaan 599 €.
Niille, jotka etsivät äärimmäistä tarkkuutta ja immersiivistä äänimaisemaa, Pick it MC9 on täydellinen valinta. Tämä äänirasia tarjoaa yksityiskohtaisen äänimaiseman, poikkeuksellisen dynamiikan ja rytmisen erinomaisuuden, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan erittäin dynaamisille genreille, kuten jazzille ja klassiselle musiikille. Saatavilla Pro-Ject-jälleenmyyjillä lokakuusta 2023 alkaen hintaan 1 399 €.

Näiden erinomaisten MC-äänirasioiden lisäksi Pro-Ject esittelee myös Pick it PRO Balanced -rasian, parannetun version Pick it PRO -rasiasta. Tämä balansoitu rasia mahdollistaa “True Balanced” -signaalin siirron, mikä ei ole mahdollista tavallisilla MM-rasioilla johtuen vasemman ja oikean kanavan epätasapainosta. Tasapainoisen yhteyden merkittävin etu on sen kyky eliminoida ei-toivottua melua ja häiriöitä, mikä takaa moitteettoman äänenlaadun.
Exklusiivinen “True Balanced” -kaapelivalikoimamme täydentää Pick it PRO Balanced -koteloa tarjoten täydellisen ratkaisun turntablesikin liittämiseen joko Phono Box S3 B:hen tai Phono Box DS3 B:hen. Tämä varmistaa virheettömän kuuntelukokemuksen ilman signaalin häiriöitä. Pick it PRO Balanced -kotelo on saatavilla Pro-Ject-jälleenmyyjillä lokakuusta 2023 alkaen ja sen hinta on 199 €.