Rotel on tunnettu korkealaatuisista hifilaitteisaan ja on toiminut alalla jo yli puolen vuosisadan ajan. Merkki perustettiin Japanissa vuonna 1961, ja siitä lähtien se on omistautunut audiofiilien tarpeisiin tarjoamalla laadukkaita vahvistimia, viritinvahvistimia, CD-soittimia ja muita hifilaitteita. Rotelilla on highend-alabrändi Michi.

Rotelin pitkäaikainen maahantuoja BW Group Oy on irtisanonut edustussopimuksensa Rotelin kanssa. Tämän seurauksena Rotelin (ja Michin) edustuksen ja maahantuonnin vastuu siirtyy ruotsalaiselle Septon Electronicille, joka on hallinnoinut Rotelin edustusta Ruotsissa jo aiemmin.
Septon Electronic on tunnettu toimija audiovisuaalisen teknologian alalla Pohjoismaissa ja sen odotetaan vahvistavan Rotelin asemaa Suomen markkinoilla.

Juhani Tölli on samalla nimetty Septon Electronicin myyntipäälliköksi Suomessa. Töllin vastuualueisiin kuuluvat jälleenmyyjien hallinta, tuotetuki ja markkinointi. Tämä nimitys on osa Septonin strategiaa vakiinnuttaa asemansa ja laajentaa toimintaansa Suomessa Rotelin brändin alla.

Lisätietoja:
Juhani Tölli
Sales Manager
Septon Electronic AB
+358 407 500 117
juhani@septon.se ( ei vielä toiminnassa)
juhani@jt-audio.net