Creativen viimeisimmät innovaatiot ovat saapuneet markkinoille kahden huippuluokan täyslangattoman nappikuulokemallin muodossa. Aurvana Ace ja Aurvana Ace 2 eivät ainoastaan tarjoa langatonta vapautta, vaan ne ovat myös ensimmäiset laatuaan, jotka hyödyntävät kiinteitä xMEMS-kaiuttimia äänen tuottamiseen.

MEMS-teknologian (Micro Electro Mechanical System) integraatio nappikuulokkeisiin edustaa merkittävää edistystä äänentoiston laadussa. Tämä teknologia, perinteisesti käytetty puolijohteiden valmistuksessa, on nyt tuotu täyslangattomiin nappikuulokkeisiin, mikä lupaa entistä selkeämpää ja laadukkaampaa ääntä.

Aurvana Ace -kuulokkeiden 10-millimetrinen kaiutinelementti, jossa on hybridirakenne, tarjoaa laajan taajuusvasteen välillä viidestä hertsistä aina 40 kilohertsiin. Tämä mahdollistaa tarkan äänentoiston kaikissa musiikin sävyissä. Lisäksi kuulokkeet ovat varustettuina aktiivisella, mukautuvalla melunpoistolla (ANC), Bluetooth 5.3:lla sekä tuella useille korkealuokkaisen äänenlaadun mahdollistaville koodekeille, kuten LC3, AptX ja AptX Adaptive. Aurvana Ace 2 vie kokemuksen askeleen pidemmälle tarjoamalla tuen myös AptX Lossless -äänikoodekille, joka lupaa häviötöntä äänenlaatua (16-bittinen ääni, 44.1 kilohertsiä). Lisäksi kuulokkeet hyödyntävät Qualcomm Adaptive ANC -teknologiaa, joka tehostaa melunpoistoa entisestään.

Molemmat kuulokkeet ovat IPX5-luokituksen mukaisesti roisketiiviitä, mikä tekee niistä ihanteelliset niin aktiiviseen liikuntaan kuin päivittäiseen käyttöön. Latauskotelon ansiosta käyttäjät voivat nauttia jopa 24 tunnin akunkestosta yhdellä latauksella.

Creativen Aurvana Ace ja Aurvana Ace 2 ovat jo ennakkotilattavissa Creativen verkkokaupasta hintaan 149,99 ja 179,99 euroa. Toimitukset alkavat 12. joulukuuta.

nordic.creative.com