Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja Logitech on jälleen astunut askeleen eteenpäin pelikuulokkeiden maailmassa kun se päivitti suositun Astro A50 -sarjan uudella, monipuolisemmalla Logitech G ASTRO A50 X -mallilla. Näillä langattomilla pelikuulokkeilla pelaaminen ja viihde saavat aivan uuden ulottuvuuden sillä kuulokkeiden suunnittelussa on erityisesti huomioitu myös hifikäyttö.

Monialustainen pelaaminen ja viihde
Astro A50 X -kuulokkeet ovat ensimmäiset, jotka hyödyntävät Logitechin PLAYSYNC-teknologiaa, mahdollistaen langattoman yhteyden PlayStation 5-, Xbox Series X/S- pelikonsolien sekä PC- ja Mac-tietokoneiden välillä. Lisäksi langattoman Bluetooth-yhteyden avulla voit helposti yhdistää kuulokkeet älypuhelimeesi esimerkiksi Discord-keskustelua varten. Vaihtaminen eri laitteiden välillä käy vaivattomasti kuulokkeessa olevan vaihtopainikkeen avulla.

Äänentoisto huippuluokkaa
Astro A50 X:n äänentoisto on huippuluokkaa, kiitos PRO-G GRAPHENE -elementtien. Grafeenikalvojen ansiosta ääni toistuu kristallinkirkkaana ja erittäin selkeänä kaikilla taajuusalueilla. Kuulokkeet tarjoavat myös tilaäänen ominaisuuksia, kuten Dolby Atmos, Windows Sonic Spatial Audio ja 3D Audio, joiden ansiosta voit uppoutua pelimaailmaan tai nauttia viihteestä entistä immersiivisemmin.

Viimeistelty mikrofoni ja helppo säätö
Astro A50 X -kuulokkeiden varrellinen LIGHTSPEED-mikrofoni takaa erinomaisen äänenlaadun nettikeskusteluissa. Säätömahdollisuudet kuulokkeista käsin tekevät äänenvoimakkuuden ja taajuusasetusten mukauttamisesta vaivatonta, olipa kyseessä sitten pelikonsoli tai tietokone.

Kestävästi suunniteltu huippulaatu
Logitech on sitoutunut kestävään kehitykseen ja Astro A50 X -kuulokkeet ovat tässä suhteessa edelläkävijöitä. Kuulokkeiden rakenteessa käytetty vähintään 35 prosenttia kierrätysmuovia ja FSC-sertifioitu pakkausmateriaali kertovat Logitechin sitoutumisesta ympäristöystävällisyyteen. Lisäksi tuote on hiilineutraali, ja Logitechin PCR-ohjelma korostaa yrityksen omistautumista kestävään kehitykseen.

Hinnoittelu ja saatavuus
Logitech G ASTRO A50 X -pelikuulokkeet lataustelakan kanssa tulevat markkinoille 399 euron kuluttajahintaan. Kuulokkeet ovat saatavilla valkoisena ja mustana. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron. Pelaajat voivat odottaa näiden huippuluokan kuulokkeiden olevan saatavilla kaupoissa lähipäivien aikana.

logitechg.com