Netflix on tuonut ensi kertaa julki katseluraporttinsa, joka tarjoaa uuden näkökulman suosittuihin sarjoihin. What We Watched -raportti kattaa tiedot tammi-kesäkuulta 2023.

Vuoden 2023 ensimmäisen puoliskon suosituin Netflix-sarja oli The Night Agent -jännärin ensimmäinen kausi, joka keräsi maailmanlaajuisesti yli 800 miljoonaa katselutuntia. Toiseksi eniten katsottu oli Ginny & Gloria -sarjan toinen kausi 665 miljoonalla tunnilla, ja kolmantena oli The Gloryn ensimmäinen tuotantokausi noin 623 miljoonalla tunnilla.

Netflixin uusi katseluraportti tarkastelee kolmea pääkohtaa: katselutunteja, sisällön saatavuutta eri alueilla ja julkaisuaikoja. Raportti esittää yksinkertaisen listan suosituimmista sisällöistä näiden mittausten perusteella.

Vaikka tammi-kesäkuun katsotuin The Night Agent julkaistiin vasta 23. maaliskuuta, sen suosio nousi välittömästi korkealle. Samoin Ginny & Glorian toinen kausi saapui palveluun vuonna 2023, mutta suosituimpien listalla näkyi myös sarjoja, jotka olivat peräisin vuosilta 2022, 2021 tai jopa 2020. Ensimmäisen katseluraportin pääroolissa olivat kuitenkin tammi-kesäkuussa 2023 julkaistut sisällöt, jotka ovat kaikki saatavilla maailmanlaajuisesti.

Netflix aikoo jatkossa päivittää katseluraporttiaan puolen vuoden välein. Ensimmäisen What We Watched -raportin voi ladata taulukkona sivustolta netflix.com