Näyttävä ja monipuolinen JBL Spinner BT Bluetooth-levysoitin antaa mahdollisuuden nauttia vinyylilevyistä langattomasti tinkimättä äänenlaadusta.

JBL Spinner BT on helppo yhdistää Bluetoothin avulla langattomasti kannettaviin kaiuttimiin, soundbareihin ja kuulokkeisiin vinyylien toistamiseksi. AptX™ HD -koodaus varmistaa, että levyjen aito ääni säilyy langattomallakin yhteydellä. Langallista yhteyttä varten levysoittimessä on analoginen lähtö liikkuvalla magneetilla ja phono-liitännällä, minkä ansiosta se sopii myös perinteisten komponenttijärjestelmien tai aktiivikaiuttimien kanssa.

Soittimen tyylikäs ulkonäkö muodostuu alumiinisesta levylautasesta ja äänivarresta, mustasta MDF-pohjasta JBL:n kultaisilla tai oransseilla korostuksilla, modernista etupaneelista ja saranoilla varustetusta pölysuojasta.

JBL Spinner BT:n nopeudet ovat nopeusanturin avulla lukittuja, mikä takaa levyjen toiston oikealla nopeudella (33⅓ kierrosta/minuutissa LP-levyille ja 45 kierrosta minuutissa EP-levyille) ja täydellisellä vireellä hihnavetoiselta alumiinilautaselta. Soittimen äänivarressa on korkealaatuinen Audio Technican liikkuva magneettinen äänirasia valmiiksi asennettuna irroitettavaan rasiakelkkaan helppoa vaihtoa ja päivitystä varten. Levysoittimessa on vaimentavat tassut tärinän vähentämiseksi.

“JBL Spinner BT on kunnianosoitus musiikin ja vinyylilevyjen iloille”, kommentoi Carsten Olesen, President of Consumer Audio, HARMAN Lifestyle Division. “Bluetooth 5.2 -teknologian ansiosta levysoitin tarjoaa kuuntelijoille langattoman yhteyden levykokoelmiinsa ja mahdollistaa albumeista nauttimisen haluamallaan tavalla menettämättä vinyylien tunnusomaista ääntää. Lisäksi soittimen tyylikäs muotoilu on näyttävä yksityiskohta missä vain ympäristössä. Analogisen lähdön ja integroidun phonovahvistimen ansiosta Spinner BT sopii yhtä hyvin myös heille, jotka suosivat langallista yhteyttä.”

JBL Spinner BT on saatavilla valtuutetuilta jälleenmyyjiltä hintaan 399,99 €. Levysoitin on saatavilla mustana oransseilla tai kultaisilla yksityiskohdilla.

jbl.com