McIntosh, tunnettu Yhdysvaltojen äänibrändi, juhlistaa 75-vuotista taivaltaan esittelemällä uuden vahvistimen MC2.1KW Monoblock Power Amplifier, joka tarjoaa 2000 wattia tehoa ja asettaa osaltaan uuden standardin alalle.

MC2.1KW:ssa on kolmiosainen rakenne: Audiopiirit on jaettu kahteen osaan, kun taas kolmas (sinisellä mittarilla varustettu) sisältää RCA- ja tasapainoiset XLR-sisääntulot sekä kaiutinliitännät. Kaiutinannot on merkitty 2 ohmiin, 4 ohmiin ja 8 ohmiin, jotta käyttäjä voi kytkeä kaiuttimensa lähimpään kaiuttimen nimellisimpedanssiarvoon.

Rakentaen vuoden 2005 MC2KW:n perintöä, tämä tehokas uusi monoblokki lupaa selkeitä parannuksia, jotka pyrkivät laajentamaan tämän tason mallin rajoja. MC2.1KW tarjoaa suuren kapasiteetin virtalähteen parantaakseen matalien taajuuksien suorituskykyä sekä entistä parempaa, dynaamista huippuääntä. Piirilevyjen suunnittelun, päivitettyjen modernien komponenttien ja lyhyempien signaalireittien parannukset odotetaan myös edistävän äänen suorituskykyä.

Ruostumattomasta teräksestä valmistetun MC2.1KW:n visuaalista ilmettä korostetaan mustilla lasisilla etupaneeleilla, valaistuilla logoilla ja tyylikkäillä alumiinikahvoilla, mukaan lukien kaunis sininen wattimittari, joka antaa McIntoshille sen klassisen, hyvin tunnistettavan ulkoasun. Koska MC2.1KW juhlistaa McIntoshin 75 vuotta alalla, vuonna 2024 kustakin maasta myytyihin ensimmäisiin 75 kappaleeseen lisätään erityisiä juhlamerkintöjä, joissa on kaiverrettu “75 years” kahvoihin. Lisäksi vahvistimen päälle on leimattu erityinen logo.

MC2.1KW on saatavilla tammikuusta 2024 alkaen valtuutettujen jälleenmyyjien kautta hintaan 64 990 euroa.

mcintoshlabs.com