LG on julkistanut maailman ensimmäisen langattoman läpinäkyvän OLED-televisiomallin CES 2024:ssä. OLED T -malli tarjoaa 4K-resoluution ja hyödyntää LG:n langatonta siirto-tekniikkaa äänen ja kuvan välitykseen. Televisioon on integroitu vetäytyvä kontrastinäyttö, joka häviää television pohjaan kun sitä ei käytetä.

Signature OLED T:n 77-tuumainen paneeli tarjoaa luokkansa parasta kuvanlaatua 4K UHD -resoluutiolla. Kuitenkin näytön läpinäkyvyyden vuoksi kuvan määritelmä ja kirkkaus eivät ehkä ole yhtä vaikuttavia kuin perinteisissä televisioissa. OLED T:ssä on kontrastikalvo, joka voidaan rullata ylös napin painalluksella terävämpää kuvaa varten. Uusi Alpha 11 AI -prosessori puolestaan lisää graafista suorituskykyä 70 % ja käsittelynopeutta 30 %.

Televisiossa on aina päällä oleva toiminto, joka mahdollistaa digitaalisen taiteen, videoiden tai valokuvien näyttämisen. Näytön alaosassa oleva T-palkki voi näyttää uutisotsikoita, paikallista säätietoa tai muita hyödyllisiä tietoja. OLED T:n alaspäin suunnatut kaiuttimet tarjoavat laadukasta ja immersiivistä ääntä.

LG on voittanut viisi CES 2024 Innovation Awards -palkintoa Signature OLED T -televisiomoduulistaan. Hinta ei ole vielä tiedossa, mutta odotetaan, että tämä innovatiivinen tuote tulee myyntiin myöhemmin tänä vuonna.

lg.com