Korkean tason kotiteatterilaitteiden maailmassa Denon ja Marantz ovat pitkään olleet eturintamassa, vangiten AV-harrastajien huomion maailmanlaajuisesti. Tällä viikolla Marantz ottaa valokeilan uuden lippulaivatuotteensa, Cinema 30:n myötä. Täynnä viimeisimpiä toimintoja, Marantz Cinema 30 pyrkii luomaan huippuluokan kotiteatterikokemukset, tarjoten tuen 8K-videolle, ääniformaateille kuten Dolby Atmos ja Wi-Fi-yhteyden parhaiden suoratoistopalveluiden katseluun.

Marantzilla ja Denonilla, jotka molemmat kuuluvat samaan Masimo-konglomeraattiin (fuusion jälkeen vuonna 2002 ja sittemmin myynnin jälkeen), on erilliset historiat ja designit. Verrattaessa Cinema 30:ta Denonin AVC-X6800H:iin paljastuu vaikuttavia teknisiä ominaisuuksia molemmilla puolilla. Cinema 30:ssä on 8K-tuki seitsemälle HDMI-tulolle, kolmelle HDMI-lähdölle ja 11 kanavan vahvistimelle, laajennettavissa 13.4 kanavaan esivahvistintilassa ulkoisella vahvistimella. Liitettävyyden osalta löytyy HEOS, Spotify Connect, AirPlay 2 ja Bluetooth.

Varustettu käsittelemään viimeisimpiä spatiaalisia ääniformaatteja, kuten Dolby Atmos, IMAX Enhanced, DTS:X Pro ja Auro 3D, Cinema 30 tuottaa 140 wattia per kanava. Sharc Dual DSP -piirisarjalla ja 32-bittisellä ESS Sabre DAC:lla varustettuna se takaa sujuvan ääniformaattien purkamisen, luvaten elokuvamaisen äänielämyksen.

Cinema 30 on saatavilla maaliskuussa hintaan 4 500 euroa.

marantz.com