Kun discobeatit hallitsivat musiikkimaailmaa, nähtiin ainutlaatuinen innovaatio, jonka tarkoituksena oli helpottaa vinyylilevyjen kerääjien elämää. Menestyksekkäiden tuotteiden innoittamana yritykset, kuten K-Tel, tarttuivat tilaisuuteen tarjoten LP-levyille kätevän ja helpon säilytys tavan.

K-Tel, joka oli tunnettu tarttuvista TV-mainoksistaan, päätti viedä asiat askeleen pidemmälle. He eivät tyytyneet vain myymään listaykkösiä, vaan esittelivät vallankumouksellisen “Record Selectorin” vuonna 1973. Record Selector oli musta muovinen hylly, jossa oli puristimet ja kumijalat. Sen asentaminen oli helppoa – albumit työnnettiin puristimiin, liitettyinä lukkoihin. Liikkeelle päästyään levyt kääntyivät automaattisesti. Ikään kuin LP-levyt järjestäisivät itsensä. Käyttäjät saivat nauttia siitä, että he voivat pysäyttää valitsimen kesken kaiken, vetää levyn ulos ja laittaa sen takaisin paikalleen, valitsimen pysähtyessä automaattisesti tyhjään kohtaan.

Vuonna 1976 Record Selector koki muodonmuutoksen ja relaunchoitui Isossa-Britanniassa nimellä “Disc-O-Selector”. Uudessa pakkauksessa esiteltiin tyylikkäämpi valikoima LP-levyjä Simon & Garfunkelista Mahlerin suurimpiin hittikappaleisiin. Kun 70-luku siirtyi 80-luvulle, maininta “Cassette-O-Selectorista” nousi esiin vuoden 1977 artikkelissa, vihjaillen K-Telin yrityksestä laajentaa innovaatiota kasettinauhoihin. Vaikka Disc-O-Selectoreita on harvoin saatavilla, niitä voi joskus löytää kirpputoreilta, tarjoten nostalgisen matkan takaisin aikaan, jolloin LP-levyt hallitsivat ja K-Telin Record Selector toi annoksen automaatiota analogiseen musiikkielämykseen.