Yamaha AVR- ja RN-mallit ovat saaneet arvostetun “Roon Tested -sertifikaatin”, parantaen musiikin suoratoiston kokemusta. Seuraavat Yamaha-tuotteet ovat onnistuneesti saavuttaneet tämän sertifikaatin.

AV Receivers:
RX-A8A, RX-A6A, RX-A4A, RX-A2A, RX-V6A, RX-V4A, TSR-700, TSR-400

Stereo Receivers:
R-N2000A, R-N1000A, R-N800A, R-N600A

Mitä Roon Tested -sertifiointi tarkoittaa?
Roon tarjoaa poikkeuksellisen rikkaan ja mukaansatempaavan tavan selata ja järjestellä musiikkikirjastoasi. Yhteensopiva useimpien Mac-, Windows- ja Linux-tietokoneiden kanssa, sekä Roon OS -laitteiden ja tietyillä NAS-alustoilla, Roon on monipuolinen ja käyttäjäystävällinen musiikin hallintaratkaisu.

Roon Tested -sertifiointi merkitsee yhteistyötä Yamahan ja Roonin välillä varmistaakseen yksinkertaisen asennuksen ja saumattoman päivittäisen käytön Roon-ohjelmiston ja Yamahan äänivarusteiden kanssa. Roon Tested -laitteet ovat olleet Roonin testattavana erilaisten käyttöjärjestelmien kanssa taaten parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen. Tämä sertifiointi vahvistaa Yamahan sitoutumisen tarjota huippuluokan ääniratkaisuja, jotka integroituvat saumattomasti viimeisimpiin teknologioihin.

europe.yamaha.com