Google on julkaissut päivityksen Chromecast with Google TV -laitteilleen, tuoden käyttöön odotettuja uudistuksia ja parannuksia. Päivityksen merkittävin lisäys on Fast Pair -tuki, joka mahdollistaa nopeamman yhteyden muodostamisen yhteensopivien laitteiden kanssa, sekä uusi pikavalikko äänentoiston hallintaan.

Tämän päivityksen myötä Chromecast with Google TV -laitteiden käyttäjät voivat nyt yhdistää esimerkiksi langattomat kuulokkeet laitteeseensa entistä nopeammin Fast Pair -pikaparituksen avulla. Kun Chromecast-laitteisto havaitsee yhteensopivan laitteen läheisyydessä, se ehdottaa yhdistämistä selkeästi näkyvällä ponnahdusikkunalla, jolloin yhteys saadaan aikaan yksinkertaisesti yhdellä napin painalluksella.

Lisäksi päivitys tuo käyttöön uuden pika-asetusvalikon äänentoiston ulostuloa varten, tehostaen käyttäjäkokemusta. Tämän valikon kautta on vaivatonta vaihtaa äänentoisto esimerkiksi televisiosta ulkoisiin kaiuttimiin tai yhdistää uusi äänilaite nopeasti ja helposti.

Päivityksen versio on STTE.231215.005, ja se on kooltaan 169 megatavua. Päivitys ei ainoastaan tuo uusia ominaisuuksia, vaan se myös päivittää laitteen Android-tietoturvan tammikuun 2024 tasolle, sisältäen lisäksi erilaisia virhekorjauksia ja taustatoimintojen parannuksia, parantaen näin laitteen kokonaiskäyttökokemusta.

Tärkeää on huomioida, että tämä päivitys on saatavilla ainoastaan Chromecast with Google TV -tuoteperheen viihdelaitteille, vahvistaen Googlen sitoutumista tarjota jatkuvia päivityksiä ja parannuksia käyttäjien elämänlaadun parantamiseksi.

store.google.com