Denver on tuonut markkinoille digitaalisen valokuvakehyksen, joka on varustettu Frameo-ohjelmistoalustalla. Tämä innovatiivinen laite mahdollistaa käyttäjien jakaa valokuvia ja videoita langattomasti suoraan älypuhelimistaan valokuvakehykseen.

Denverin digitaalinen valokuvakehys on suunniteltu moderniin kotiin sopivaksi, yhdistäen tyylikkään muotoilun ja teknologian viimeisimmät saavutukset. Laite sisältää kosketusnäytön, joka tekee käyttökokemuksesta intuitiivisen ja käyttäjäystävällisen. Kehyksen WiFi-yhteys mahdollistaa nopeat ja helppokäyttöiset kuvansiirrot, ja Frameo-sovelluksen ansiosta kuvien jakaminen onnistuu vaivattomasti missä ja milloin tahansa.

Teknisistä ominaisuuksista voidaan mainita, että Denverin digitaalinen valokuvakehys tukee korkealaatuisia kuvia ja videoita. Sen korkearesoluutioinen näyttö takaa terävät ja eläväiset värit, jolloin kuvat heräävät henkiin katsojan silmien edessä. Lisäksi kehys tukee useita kuvamuotoja, mikä tekee siitä monipuolisen valinnan erilaisten digitaalisten muistojen näyttämiseen.

Yksinkertaisen käyttöliittymän ja langattoman yhteyden ansiosta Denverin digitaalinen valokuvakehys on helppo ottaa käyttöön ja hallita. Käyttäjät voivat määrittää kehyksen näyttämään kuvia ja videoita automaattisissa esityksissä, tarjoten näin dynaamisen ja muuttuvan kuvakokemuksen.

Denverin uusin digitaalinen valokuvakehys on sekä käytännöllinen että tyylikäs lisä mihin tahansa kotiin, tarjoten ainutlaatuisen tavan tallentaa ja jakaa muistoja läheisten kanssa.

Jälleenmyyjänä toimii esimerkiksi:
www.scandinavianphoto.fi