Suomen hifimarkkinat saivat merkittävän lisäyksen, kun legendaarinen japanilainen hifimerkki Luxman ilmoitti uudesta maahantuojastaan. Audelec Oy on valittu edustamaan Luxmanin korkealaatuista tuotevalikoimaa Suomessa.


Vuonna 1925 perustettu Luxman on vankkumattomana hifimerkkinä ja onkin eräs vanhimmista hifivalmistajista. Luzman on ollut aina eräs alan arvostetuimmista nimistä. Luxman on ollut audiofiilien suosiossa ympäri maailmaa niiden poikkeuksellisen suorituskyvyn ja kestävyyden ansiosta.

Audelec Oy on nyt Luxmanin virallinen edustaja Suomessa. Tämä kumppanuus lupaa vahvistaa Luxmanin läsnäoloa Suomen markkinoilla ja tarjota kuluttajille parempaa saatavuutta sekä asiantuntevaa palvelua.

“Audelec Oy on ylpeä voidessaan tuoda Luxmanin tuotteet Suomen kuluttajille. Me uskomme, että Luxmanin pitkä historia ja sitoutuminen äänenlaatuun vastaavat suomalaisten audiofiilien vaatimuksia”, sanoo Audelec Oy:n toimitusjohtaja.

“Odotamme innolla, että pääsemme rakentamaan Luxmanille jakeluverkostoa alan erikoisliikkeisiin ja esittelemään tuotteita messuilla. Tarjolle tulee laaja valikoima Luxmanin tuotteita, mukaan lukien viimeisimmät uutuudet kuin monet klassikot.”

Tämä uusi kumppanuus merkitsee uutta lukua Luxmanin tarinassa Suomessa, vahvistaen sen asemaa markkinoilla, joilla kuluttajat arvostavat yhä enemmän laadukasta äänentoistoa ja autenttista musiikillista kokemusta.

Luxmanin tuotteet ovat saatavilla valikoiduilta jälleenmyyjiltä ympäri Suomen.

Lisätietoa: Audelec ja Luxman


Luxmanin “Overseas Sales Manager” Izumi Saito vieraili Suomessa mm. Luxmanin esittelypäivillä Tampereella. AVPlus tapasi Izuimin Audelecin toimistolla Helsingissä, missä vaihdettiin muutama sana Luxmanista ja merkin saapumisesta Suomen markkinoille.