Huawei on tuonut Suomen markkinoille uudenlaiset täyslangattomat FreeClip-nappikuulokkeet, jotka erottuvat poikkeuksellisella muotoilullaan. FreeClip-kuulokkeiden erityispiirteenä on avoin rakenne, joka ei sulje korvakäytävää, parantaen siten kuulokkeiden istuvuutta ja pysyvyyttä korvassa.

Innovatiivinen muotoilu koostuu kahdesta osasta: Comfort Bean ja Acoustic Ball, jotka on yhdistetty ohuella C-bridge-yhdysosalla. Tämä yhdistelmä takaa mukavuuden lisäksi myös erinomaisen äänenlaadun, mahdollistaen samalla ympäristön äänten kuulemisen. Kuulokkeissa on käytössä 10,8 millimetrin kaksoismagneettiset kaiutinelementit, jotka tukevat SBC- ja AAC-äänikoodekkeja sekä Huawein omaa L2HC-koodekkia. Yhteys kahteen laitteeseen samanaikaisesti on myös mahdollista. FreeClip-kuulokkeet ovat ensimmäiset tämänlaiset nappikuulokkeet, joilla ei ole määriteltyä vasenta tai oikeaa puolta, vaan ne tunnistavat automaattisesti, kummassa korvassa ne ovat.

Akunkesto yltää jopa 8 tuntiin ja 36 tuntiin latauskotelon kanssa. Latauskotelo tukee sekä langallista että langatonta latausta, ja kuulokkeiden pikalatausominaisuus tarjoaa 3 tunnin kuunteluajan vain 10 minuutin latauksella.

Kosketustoimintojen avulla käyttäjät voivat hallita äänentoistoa helposti, ja monikanavainen neuroverkkoalgoritmi sekä useat mikrofonit takaavat puhtaan puheenlaadun puheluissa häiritsevän taustamelun vähentyessä.

Huawei FreeClip -kuulokkeet ovat IP54-luokiteltuja, mikä tarkoittaa, että ne ovat pölyn- ja roiskevedenkestäviä. Latauskotelo sen sijaan ei ole vedenkestävä. Kuulokkeiden keveyden ja ergonomisen muotoilun ansiosta ne tarjoavat käyttäjille mukavan ja laadukkaan kuuntelukokemuksen.

FreeClip-kuulokkeet ovat saatavilla mustana ja violetina, suositushinnaltaan 199 euroa.

consumer.huawei.com