Cambridge Audio on laajentanut Melomania-kuulokesarjaansa uudella M100-mallilla, joka sisältää lossless audion tuen ja aktiivisen melunvaimennuksen. M100-mallissa on myös merkittävä 10 tunnin akunkesto, joka ilman melunvaimennusta käytettäessä venyy 16 tuntiin.

Kuulokkeissa on 10 mm premium-tason elementit neodyymimagneeteilla. Elementit on yhdistetty Class AB -vahvistukseen, joka on samankaltaista teknologiaa kuin Cambridge’n CX-sarjan hifivahvistimissa, tavoitteena tarjota ylivoimainen äänenlaatu.

Melomania M100 hyödyntää Qualcommin Snapdragon Soundia aptX Lossless langattoman teknologian kanssa, mikä mahdollistaa CD-laatuisen toiston langattomasti ilman tappiollista pakkausta. Tämä integraatio lupaa korkealaatuisen äänikokemuksen ilman johtojen rajoitteita.

Hybrid aktiivinen melunvaimennus (ANC) M100:ssa käyttää Qualcommin Adaptive ANC -teknologiaa, joka on suunniteltu blokkaamaan ympäristön melua ja optimoimaan melunvaimennuskokemusta riippumatta siitä, kuinka tarkasti korvanapit istuvat korviin.

Lisäksi Melomania M100 toimitetaan yhdessä uuden Melomania Connect -hallintasovelluksen kanssa. Tässä sovelluksessa on seitsemän taajuusalueen säädin manuaalista äänensäätöä varten ja kuusi esiasetusta eri musiikkigenreihin sopivaksi. Käyttäjille on myös piilotettu ainutlaatuinen ominaisuus äänikomentojen kielivalikon sisällä, joka on tarkoitettu ‘pääsiäismunaksi’ löydettäväksi.

Ympäristövastuullisuuden nimissä Melomania M100 sisältää kierrätettyä neodyymiä elementtien magneeteissa ja 50% kierrätettyä muovia rakenteessaan. Pakkaus on muoviton, mikä heijastaa Cambridge Audion sitoutumista ympäristön huomioonottamiseen ja yhteistyötä ympäristömusiikkijärjestön EarthPercentin kanssa, jonka perustajajäsenenä toimi Brian Eno.

Cambridge Audio Melomania M100 on nyt saatavilla osoitteessa cambridgeaudio.com hintaan €199.​