iFi Audio on julkaissut uuden GO Bar Kensei kannettavan DAC-laitteen, joka on ensimmäinen laatuaan sisältäen K2HD-teknologian. Tämä uutuus yhdistää japanilaisen tarkan estetiikan ja huipputeknologian tarjoten kuulijoille mahdollisuuden kokea musiikkinsa juuri sellaisena kuin se oli alkuperäisissä tallenteissa.

GO Bar Kensei on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, ja sen sisällä on neljä digitaalista suodatinta, kaksi analogista prosessointitilaa ja useita ulostulotiloja eri kuuloketyypeille. Laitteessa on Turbo-tila laadukkaampia kuulokkeita varten ja iEMatch-tila herkille nappikuulokkeille. Se kykenee tarjoamaan jopa 477mW jatkuvaa tehoa, ja siinä on parannettu kellotus ja virtalähdepiirit, jotka ylittävät alkuperäisen GO Barin äänenlaadun.

K2HD-teknologia on GO Bar Kensein sydämessä ja se on kehitetty JVCKENWOODin ääni-insinöörien toimesta. Teknologia pyrkii palauttamaan musiikin alkuperäisen mestariteoksen laatuun, elvyttäen rikkaat, luonnolliset harmoniat, jotka ovat hävinneet digitalisaation myötä. K2HD pystyy palauttamaan kadonneita tietoja ja mahdollisesti skaalaamaan äänitiedostoja 192kHz/24-bitin tarkkuuteen asti.

GO Bar Kensei tarjoaa myös räätälöidyn kuuntelukokemuksen neljän digitaalisen suodattimen avulla, jotka mahdollistavat hienovaraiset äänelliset muutokset. Lisäksi XBass+ ja XSpace analogiset prosessointitilat parantavat matalia taajuuksia ja laajentavat kuulokkeiden äänikuvaa, tarjoten rikkaamman ja syvemmän kuuntelukokemuksen.

DAC-vaiheessa GO Bar Kensei käyttää Cirrus Logic DAC-piiriä, joka on valittu sen luonnollisen kuuloisen musikaalisuuden ja erittäin korkean signaali-kohinasuhteen vuoksi. Lisäksi siinä on 32-bittinen, 16-ytiminen XMOS Cortex mikrokontrolleri, joka optimoi äänenlaadun ja mahdollistaa Cirrus Logic DAC-piirin täyden potentiaalin hyödyntämisen.

GO Bar Kensei on suunniteltu toimimaan vaativimpienkin kuulokkeiden kanssa ja se toimii myös herkimpien nappikuulokkeiden kanssa. Laitteen runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, kunnioittaen japanilaisen Kensein perinteitä ja se toimitetaan perinteisessä puulaatikossa käsintehdyin kaiverruksin.

GO Bar Kensei on saatavilla valikoiduilta jälleenmyyjiltä hintaan 459 €.

ifi-audio.com