iFi Audio on julkistanut kaksi päivitettyä tuotettaan iFi ZEN DAC 3 ja iFi ZEN Phono 3. Nämä uutuudet on suunniteltu tarjoamaan monipuolisia ratkaisuja äänentoistoon sekä harrastelijoille että vaativille harrastajille.

iFi ZEN DAC 3 tarjoaa sekä kiinteän että säädettävän lähdön vahvistuksen, mikä tekee siitä yhteensopivan kuulokkeiden, vahvistimien ja aktiivikaiuttimien kanssa. Laite tukee korkearesoluutioista ääntä (pcm 768kHz, dsd 512 ja full mqa), ja siinä on paranneltu dc-offset sekä usb-c-tulon ylijännitesuojaus. DAC:issa on 4,4 mm balansoidut kuuloke- ja linjalähdöt. Lisäominaisuuksina laitteessa on analogiset XBass+- ja PowerMatch-käsittelytilat, jotka parantavat äänenlaatua ja mukautuvuutta eri kuunteluympäristöissä.

iFi ZEN Phono 3 on päivitetty levysoitinesivahvistin, joka sopii sekä mm- että mc-äänirasialle. Laite tarjoaa vahvistusta 36-72 dB rasiatyypistä riippuen, ja sen kuormitusimpedanssin sekä kapasitanssin voi säätää; mm- ja high output mc-äänirasioille on tarjolla 100 & 200pF asetukset ja low output mc/mc-v rasioille asetukset 100, 400 & 1kOhm. iFi ZEN Phono 3:ssa on myös tarkka riaa eq, joka pysyy herkästi +/- 0.15dB tarkkuudessa 20Hz-20kHz taajuusalueella. Lisäksi siinä on 4,4 mm balansoitu ja rca-linjalähtö, erittäin alhainen -151 dBV:n kohinataso, älykäs sub-sonic-suodin ja tarkka (1,2 MHz) virtalähteen ohjain.

Fi ZEN DAC 3 on hinnoiteltu 229 euroon ja iFi ZEN Phono 3 puolestaan 249 euroon.

ifi-audio.com