Totem Acoustic on julkaissut uuden LOON-kaiuttimen, joka edustaa yrityksen vuosikymmenten osaamista kompaktissa muotoilussa. LOON on suunniteltu tarjoamaan tasapainoinen äänikokemus, mikä tekee siitä monipuolisen valinnan eri musiikkityyleille.

LOON-kaiutin hyödyntää 2-tie suunnittelua, jossa on 1 tuuman laserkaiverrettu tekstiilidome diskantti ja 5,75 tuuman woofer. Kaiuttimen nimellisimpedanssi on 8 ohmia, herkkyys 87dB yhtä wattia kohden ja jakotaajuus 2,5kHz ensimmäisen asteen suodattimella. Taajuusvaste ulottuu 51 Hz:stä 26 kHz:iin ± 3 dB ja suositeltu vahvistinteho on 20-110W.

Mitat ovat 10,75 x 6 x 8 tuumaa ja paino 3,9 kg kappaleelta. Saatavilla olevat viimeistelyt ovat Musta Saarni, Uusi Musta Pähkinä ja Valkoinen. Kaikkien mukana tulee magneettinen elementti suoja.

Suunnittelussa on kiinnitetty huomiota kaiuttimen sijoitteluun, joten kaiutin toimii hyvin jopa yli 45 asteen kulmassa kuunneltaessa. LOON tuottaa täyskaistan ääntä myös matalalla volyymilla, ja sen äänikuva on tarkka kaikilla äänenvoimakkuuksilla. Kaiutin sopii erinomaisesti kaikenlaiseen musiikkiin, erityisesti klassiseen.

LOON-monitorin suositushinta on 1 299 USD eli noin 1200 euroa ja se on nyt saatavilla.

totemacoustic.com