Pro-Ject Audio Systems, tunnettu analogisen äänenlaadun puolestapuhuja digitaalisen musiikin nousukaudella, on esitellyt uusimman lisäyksensä T-Line -tuotesarjaansa: Pro-Ject T2 Super Phono. Tämä uutuussoitin tarjoaa paljon ominaisuuksia kohtuulliseen hintaan.


Korkealaatuiset materiaalit ja suunnittelu

Pro-Ject T2 Super Phono erottuu edeltäjistään CNC-koneistetulla alustallaan, jonka kokoa on kasvatettu parantamaan soittimen tukevuutta.  Rakenne on vapaa muoviosista, ja huolellinen valmistusprosessi eliminoi kaikki mahdolliset ontelot laitteessa, mikä estää tehokkaasti ei-toivotut värinät kotelossa. Lisäksi T2-mallin lasinen levyalusta on aiempaa raskaampi ja paksumpi.

T2-mallin moottori ja koneisto pysyvät identtisinä T1-malliin verrattuna. Moottori pyörittää hihnaa, joka on yhdistetty T-line-sarjalle ominaiseen uuteen alilevyyn. Tämä alilevy sijoittuu ultratarkan 0,001 mm päälaakerin päälle, joka koostuu karkaistusta teräsakselista ja messinkiholkista. Toisin kuin monet kilpailevat tuotteet, jotka käyttävät säätelemättömiä DC-moottoreita, T2 hyödyntää elektronisesti säädeltyä, tarkkuusnopeudella toimivaa AC-moottoria, mukana elektroninen nopeuden vaihto 33 ja 45 RPM välillä.

T2 Super Phonon merkittävin uudistus on myös laadukas kaksivaiheinen split-passive MM (Moving Magnet) -esivahvistin ja vakiona oleva korkealuokkainen Sumiko Rainier MM-äänirasia.

Esivahvistimen luvataan tarjoavan ennennäkemätöntä äänen selkeyttä ja voimaa, ja se voidaan kytkeä pois päältä, jos haluaa käyttää ulkopuolista esivahvistinta tai MC-äänirasioita.

Soittimessa on myös kokonaan uusi, tarkka ja kevyt 9 tuuman alumiininen äänivarsi sekä jousikuormitettu anti-skating-järjestelmä sekä uusi vastapaino.

Pro-Jectin pitkä historia ja omistautuminen analogiselle äänentoistolle heijastuvat T2 Super Phonossa, joka on valmistettu käsityönä Euroopassa.

Pro-Ject T2 Super Phono vahvistaa yhtiön asemaa markkinoiden innovaattorina ja äänenlaadun edelläkävijänä. Se tarjoaa kuulijalle syvällisen ja rikkaan musiikkikokemuksen, joka on vertaansa vailla. Tämä uutuussoitin on selvä osoitus siitä, että vaikka digitaalisen musiikin suosio kasvaa, laadukas analoginen äänentoisto tarjoaa edelleen ainutlaatuisen ja korvaamattoman kuunteluelämyksen.


Varustukseen kuuluu pölykansi ja laadukkaat RCA-kaapelit.
Soitin on saatavana kiiltävän mustana, himmeän valkoisena sekä pähkinäpuisena.

Pro-Ject T2 Super Phonon hinta on 699 euroa.

Lisätietoa: Linkki