Focal julkaisi parivaljakon erittäin mielenkiintoisia langallisia hifikuulokkeita – Hadenys ja Azurys. Kuulokkeissa hyödynnetään rakastetussa Bathysissakin käytössä olevia huippulaadukkaita alumiini/magnesium “M”-dome-elementtejä, jotka rakennetaan Focalin tehtaalla Ranskassa.

Nämä avoimen rakenteen passiivikuulokkeet on tarkoitettu kotikäyttöön. Ne tarjoavat syvällisen äänikokemuksen, tallentaen jokaisen musiikillisen nyanssin suurella rikkaudella. Inspiroituen Hadean-kaudesta, niiden ruskea väri antaa kuulokkeille orgaanisen ja ajattoman tyylin. Tähän yhdistyy Focalin patentoimat teknologiat ja vahvat muotoilukoodit: hunajakennoritilät, aito nahka ja hengittävä kudottu kangaspanta ja yläosa, tarjoten entistäkin suurempaa mukavuutta ja keveyttä. Hadenysilla kotona kuuntelu on tarkkaa, dynaamista ja lämmintä.

Azurys passiivikuulokkeet ovat suljetun rakenteen omaavia, mikä tekee niistä sopivia käytettäväksi kotona tai matkoilla. Ne ovat suunnattu kaikille musiikin harrastajille ja rakastajille, jotka haluavat nauttia Focal-äänestä saavutettavan tuotteen kautta. Samaa suunnittelua ja samoja premium-materiaaleja kuin Hadenys-kuulokkeissa – aitoa nahkaa, kudottua kangasta, alumiinia, magnesiumia – Azurys erottuu uniikilla sinisen sävyllään, joka on innoitettu azuritista. Tämä sävy antaa kuulokkeille ainutlaatuisen vaikutuksen.

Hadenys- ja Azurys-kuulokkeissa on kaiutinelementit, jotka on suunniteltu ja valmistettu Ranskassa Focalin työpajoissa Saint-Étiennessa. Nämä kaiutinelementit ovat samat kuin Bathys-kuulokkeissa, jotka julkaistiin lokakuussa 2022 brändin ensimmäisinä langattomina kuulokkeina, joissa on aktiivinen taustamelunvaimennusteknologia. Bathys-kuulokkeet ovat saaneet maailmanlaajuista tunnustusta poikkeuksellisesta suorituskyvystään. Nämä 15/8-tuumaiset (40 mm) kaiutinelementit, joissa on alumiini/magnesium ‘M’-muotoinen kupoli, on säädetty täydellisesti sopimaan näihin passiivikuulokkeisiin ja tarjoamaan yksityiskohtaista, lämmintä ja dynaamista huippuluokan ääntä. Kiinnittäen huomiota jokaiseen yksityiskohtaan, Focal toimittaa jokaisen kuulokesetin vastaavan värisen säilytyskotelon ja tarvittavat kaapelit.

Hinnat:
Hadenys: 699 euroa
Azurys: 549 euroa

www.focal.com