Samsung on julkistanut vuoden 2024 TV-mallistonsa, joka on nyt saatavilla Suomessa ja muissa Pohjoismaissa. Uudet televisiot hyödyntävät edistyksellistä tekoälyä tarjotakseen parhaan mahdollisen katselukokemuksen. Mallistosta löytyy monia älykkäitä ominaisuuksia, kuten AI Energy Mode, joka auttaa seuraamaan TV-laitteen energiankulutusta, sekä AI-suorittimet, jotka parantavat kuvanlaatua. Alla merkittävimmät uutuudet QLED-, OLED- ja Lifestyle-sarjoissa.

Samsung QN900D: Neo QLED 8K lippulaivamalli
Samsungin huippuluokan Neo QLED 8K QN900D -televisio vie katseluelämyksen uudelle tasolle NQ8 AI Gen3 -suorittimen avulla, joka kahdeksankertaistaa neuroverkkojen määrän. Tärkeimmät ominaisuudet:
– 8K AI Upscaling Pro: Parantaa matalamman resoluution sisältöjen kuvanlaatua.
– AI Motion Enhancer Pro: Säätelee kuvanlaatua urheilulajin mukaan, tehden urheilun seuraamisesta helpompaa.
– Active Voice Amplifier Pro: Erottelee dialogin taustaäänistä selkeämmin.

QN900D:n Infinity Air -jalusta luo vaikutelman ilmassa leijuvasta televisiosta, ja näytön pienet reunukset syventävät katseluelämystä. Malli on saatavilla 65, 75 ja 85 tuuman koossa, alkaen 5 799 €:sta. Nopeimmat ostajat saavat Bespoke Jet AI -varsi-imurin kaupan päälle.

Samsung S95D: Parannettu OLED ilman heijastuksia
Samsungin S95D OLED-TV on 20 % kirkkaampi kuin aiemmat mallit, säilyttäen samalla syvän mustan ja parantaen värien tarkkuutta tekoälyn avulla. Uusi OLED Glare Free -teknologia vähentää heijastuksia, mikä tekee katselusta miellyttävämpää kirkkaissakin huoneissa. Suositushinta 65-tuumaiselle mallille on 3 699 €, ja se on saatavilla myös 55- ja 77-tuumaisena.

Samsung QN95D: Älykäs 4K-teräväpiirtotelevisio
Neo QLED 4K QN95D sisältää NQ4 AI Gen2 -suorittimen ja Samsungin päivitetyn Tizen-käyttöjärjestelmän, joka kokoaa yhteen suosikkisovellukset, elokuvat, sarjat, pelit ja maksuttoman TV-viihteen. 4K AI Upscaling parantaa matalamman resoluution sisältöjen kuvanlaatua, ja AI Auto Game Mode optimoi asetukset automaattisesti pelattavan pelin mukaan. Malli on saatavilla 55-85 tuuman koossa, 65-tuumaisen suositushinta on 3 699 €.

The Frame 2024: Uudet taide-elämykset
The Frame -television uusi versio tuo mukanaan päivitetyn taiteen suoratoisto-ominaisuuden, joka tarjoaa joka kuukausi 20 teosta tunnetuilta taiteilijoilta ja instituutioilta maksutta. Tämä esittelee käyttäjille Art Store -taidekaupan yli 2 500 teoksen monipuolista tarjontaa.

Samsungin TV-uutuudet vuodelle 2024 ovat nyt saatavilla Samsungin verkkokaupassa. Erikoistarjouksena 2. kesäkuuta asti valikoidun 2024-TV:n ostajat saavat uuden S-sarjan soundbar-kaiuttimen tai Music Frame -kaiuttimen kaupan päälle.

www.samsung.com