Samsung on esitellyt vuoden 2024 soundbar-malliston, joka sisältää uusia ominaisuuksia Q-sarjan huippumalleissa sekä tyylikkään Music Frame -kaiuttimen. Uudet mallit ovat saatavilla Samsungin verkkokaupassa.

Q-sarjan lippulaivamalli, Q995D, tarjoaa korkeatasoiset viihde- ja katselukokemukset kotona. Mallissa on 11.1.4-kanavainen äänentoistojärjestelmä Dolby Atmos -tuella, joka tuottaa immersiivisen ja kolmiulotteisen surround-äänen. HDMI 2.1 -liitäntä mahdollistaa 4K@120Hz-kuvaa tukevien pelikonsolien yhdistämisen televisioon soundbarin kautta.

Uusina ominaisuuksina Q995D-mallissa ovat:
– Private Rear Sound: Televisioääni toistetaan vain takakaiuttimista, jotka ovat lähimpänä katsojaa. Tämä mahdollistaa suosikkiohjelmien ja -elokuvien katselun häiritsemättä muita.
– Sound Grouping: Synkronoi soundbarin ja takakaiuttimet stereo-äänentoistoa varten, täyttäen koko olohuoneen musiikilla.

Q995D-soundbarin suositushinta on 1 699 euroa.

S-Sarjan Uudet Ohuet Mallit
Samsungin S-sarjan soundbar-kaiuttimet ovat saaneet uuden pienemmän perheenjäsenen, S700-sarjan. Uudet mallit, S710D (musta) ja S711D (valkoinen), ovat suunniteltu pienempiin televisioihin kapeamman leveytensä ansiosta. S811D/S810D-mallien rinnalle tuodut uudet mallit ovat vain noin 4 cm syviä, tarjoten täyteläisen äänen ilman kompromisseja sisustuksessa.

S811D/S810D- ja S711D/S710D-mallit ovat saatavilla suositushintaan 899 ja 699 euroa.

Samsungin vuoden 2024 soundbar-mallit tuovat merkittäviä parannuksia äänentoistoon ja monipuolisia ominaisuuksia, jotka vastaavat erilaisten käyttäjien tarpeisiin. Uudet mallit ovat saatavilla Samsungin verkkokaupassa, ja niiden hinnat vaihtelevat mallista riippuen.

www.samsung.com