Sony on esitellyt uuden BRAVIA Theatre -kotiteatterituotevalikoiman, joka sisältää soundbar-laitteita, kotiteatterijärjestelmän ja kaulalle puettavan kaiuttimen. Nämä laitteet tarjoavat useita vaihtoehtoja nauttia korkealaatuisesta elokuvateatteriäänestä kotona, ja ne toimivat saumattomasti yhteen uusien BRAVIA-televisioiden kanssa.

BRAVIA Theatre -kotiteatterituotteet

Sony on kehittänyt 360 Spatial Sound Mapping -tekniikan, joka luo virtuaalisia phantom-kaiuttimia eri paikkoihin, kuten yläpuolelle tai sivulle. Tämä tekniikka tuottaa 360 asteen tilaäänikokemuksen ilman fyysisiä kaiuttimia katossa tai seinillä. Se on saatavilla BRAVIA Theatre Bar 9 ja Bar 8 -soundbareissa sekä BRAVIA Theatre Quad -kotiteatterijärjestelmässä.

Sound Field Optimization säätää ja virittää jokaisen kaiuttimen automaattisesti huoneen pohjapiirroksen perusteella, tarjoten optimaalisen äänenlaadun kotona.

Acoustic Center Sync yhdistää television ja soundbarin äänet niin, että ääni vastaa tarkasti ruudulla tapahtuvaa toimintaa. Tämä luo kokemuksen, jossa ääni vaikuttaa tulevan suoraan televisioruudusta.

Voice Zoom 3™ käyttää tekoälyalgoritmia ihmisen puheen tunnistamiseen ja säätää puheen äänenvoimakkuutta, jotta vuoropuhelu kuuluu selkeästi.

Lisävarusteina saatavat langattomat subwooferit ja takakaiuttimet parantavat basson syvyyttä ja surround-ääntä. SA-SW5- ja SA-SW3-subwooferit tuottavat 300 wattia bassoääntä. SA-RS5-takakaiutinpari tarjoaa ylöspäin suuntautuvan kaiutinelementin ja sisäänrakennetun akun.

BRAVIA Theatre U on puettava kaiutin, joka tarjoaa Dolby Atmos® -äänen ja voidaan yhdistää BRAVIA-televisioon 360 Spatial Sound -tekniikalla.

BRAVIA Theatre -tuotteet tukevat alan standardeja, kuten Dolby Atmos® ja DTS:X®, ja niillä on IMAX® Enhanced -sertifiointi.

Saatavuus ja hinnat

BRAVIA Theatre Bar 9 tulee myyntiin kesäkuussa, suositushinta 1400 €.

BRAVIA Theatre Bar 8 tulee myyntiin kesäkuussa, suositushinta 1000 €.

BRAVIA Theatre Quad tulee myyntiin toukokuussa, suositushinta 2700 €.

BRAVIA Theatre U tulee myyntiin kesäkuussa, suositushinta 300 €.

Lisätietoja ja tekniset tiedot ovat saatavilla tuotesivuilla.