Amerikkalainen äänibrändi Schiit Audio on julkistanut uuden Vali 3 -hybridikuulokevahvistimen, joka on parannettu versio suosituista Vali-malleista. Tämä pienikokoinen laite painaa vain 450 grammaa ja on mitoiltaan 12,7 x 8,9 x 7 cm, sisältäen putken. Etupaneelissa on kätevä äänenvoimakkuudensäädin sekä kytkin vahvistustason valitsemiseksi (0 dB / +14 dB). Laitteessa on rca-linjatulo, säädettävä rca-lähtö ja 6,35 mm:n kuulokeliitäntä.

Vali 3:n hybridirakenne on suunniteltu niin, että tuloaste hyödyntää 6N3P-putkea, kun taas lähtöasteessa käytetään transistoripiirejä. Erilaiset tuloputket ovat vaihdettavissa, kuten 5670, 2C51, ECC42, CV4013 ja Western Electricin WE396A. Vahvistin toimii ab-luokassa negatiivisella takaisinkytkennällä, ja putkelle sekä transistoreille on omat virtakiskot.

Vali 3 tuottaa voimakkaan äänen, tarjoten jopa 1500 mW tehoa kanavaa kohti 32 ohmin kuulokkeilla, ja säilyttäen samalla säröttömyyden alle 10%:n säröllä. Tämä kompakti vahvistin on saatavana mustana tai hopeana, ja sen hinta on 219 euroa.

www.schiit-europe.com