Sennheiser on julkaissut ACCENTUM True Wireless -nappikuulokkeet, jotka laajentavat yhtiön kannettavien laitteiden valikoimaa. Kuulokkeet on suunniteltu täysin uudella ergonomisella muotoilulla ja niissä on Sennheiserille tunnusomainen akustiikka ja langattomat ominaisuudet.

ACCENTUM True Wireless -kuulokkeissa on Sennheiserin omat 7 mm:n dynaamiset True Response -ääniohjaimet, jotka tarjoavat voimakkaan basson, luonnolliset keskialueen äänet ja kirkkaan diskantin. Nämä erittäin alhaisen särön ääniohjaimet valmistetaan Sennheiserin Tullamoren tehtaalla, samalla tehtaalla kuin muut ACCENTUM-, MOMENTUM- ja audiofiilikuulokkeet.

Kuulokkeet on kehitetty yhteistyössä Sonovan kanssa, joka on johtava kuulokojeiden valmistaja. Analysoimalla tuhansia korvamalleja saavutettiin tasapaino vakauden, mukavuuden ja tyylikkyyden välillä. Kuulokkeet ovat voittaneet arvostetun Red Dot Design -palkinnon. Mukana toimitetaan neljä erikokoista korvatyynyä, jotka takaavat hyvän istuvuuden ja tehokkaan hybridimelunvaimennuksen.

ACCENTUM True Wireless -kuulokkeissa on hybridi-ANC ja läpinäkyvyystilat, jotka mahdollistavat ympäristön äänien kuulemisen tarvittaessa. Sennheiser Smart Control -sovelluksen avulla käyttäjät voivat säätää läpinäkyvyyden tasoa ja mukauttaa ääntä viiden kaistan taajuuskorjaimella ja Sound Check -ominaisuudella. Käyttäjät voivat myös määritellä kosketusohjaukset median, puheluiden ja ääniohjainten hallintaan.

Kuulokkeet tukevat Bluetooth 5.3:ta, Bluetooth LE Audiota ja Auracastia, tarjoten edistyneen yhteyden jaetuille äänivirroille tulevaisuudessa. Ne tukevat SBC- ja AAC-koodekkeja sekä aptX™- ja LC3-koodekkeja, ja tarjoavat jopa 8 tunnin akunkeston yhdellä latauksella ja 28 tuntia latauskotelon kanssa.

Latauskotelo tukee sekä USB-C- että Qi-langattomaa latausta. Kotelo mahdollistaa pikalatauksen, joka tarjoaa jopa tunnin toistoaikaa noin 10 minuutin latauksella. Kuulokkeet ovat ennakkotilattavissa nyt. Värivaihtoehtoina ovat musta ja valkoinen, ja hinta on 199,90 EUR.

www.sennheiser-hearing.com