Denon on tuonut markkinoille valkoisen version PerL ja PerL Pro -langattomista korvanapeistaan, jotka tarjoavat ainutlaatuisen personoidun ääniprofiilin. PerL-korvanapit mittaavat käyttäjän ulko-, keski- ja sisäkorvaa Denonin kehittämällä Masimo Adaptive Acoustic Technology (AAT) -teknologialla, joka takaa tarkemman henkilökohtaisen ääniprofiilin. Tämä erottaa ne muista markkinoilla olevista korvanapeista, jotka yleensä mittaavat vain osan korvasta.

Denonin PerL-sovellus käyttää tekoälyä luodakseen käyttäjälle personoidun ääniprofiilin. Tämä profiili parantaa äänen syvyyttä, yksityiskohtia ja kirkkautta, mikä varmistaa täydellisesti käyttäjän kuuloa vastaavan kuuntelukokemuksen. PerL Pro -malli tarjoaa lisäksi Qualcommin aptX Lossless -äänikoodekin, joka mahdollistaa CD-laatuisen äänen langattomasti. Pro-mallissa on myös Dirac Virtuo -tilaääniominaisuus, joka luo immersiivisen kuuntelukokemuksen.

PerL Pro -korvanapeilla on käytössään mukautuva aktiivinen melunvaimennus, joka säätyy automaattisesti ympäristön melutason mukaan. Lisäksi Pro-mallissa on Multipoint-ominaisuus, jonka avulla käyttäjä voi yhdistää kaksi laitetta samanaikaisesti, mikä helpottaa esimerkiksi työ- ja henkilökohtaisten puhelimien hallintaa.

Akunkeston osalta PerL-korvanapit tarjoavat jopa kuuden tunnin kuunteluajan yhdellä latauksella, ja latauskotelo pidentää tätä aikaa 18 tuntiin. PerL Pro -malli tarjoaa kahdeksan tunnin kuunteluajan, ja latauskotelo voi pidentää tämän ajan 24 tuntiin. Pro-mallissa on myös langaton lataus.

Molemmat korvanappiparit ovat IPX4-luokiteltuja, mikä tekee niistä veden- ja hienkestäviä. Lisäksi niissä on sisäänrakennetut mikrofonit puheluita ja videoneuvotteluja varten sekä täysin kustomoitavat kosketuskontrollit Denonin älypuhelinsovelluksella, joka on saatavilla Androidille ja iOS:lle. Mukana tulee myös useita erikokoisia korvasovitteita ja siipikiinnikkeitä, jotta käyttäjä voi löytää täydellisen istuvuuden.

Denon PerL ja PerL Pro -korvanapit ovat nyt saatavilla valkoisina hintaan 199 € ja 349 €.

Lisätietoja osoitteesta denon.com