WiiM on tuonut markkinoille uuden Ultra-striimeri-DAC:in, joka tarjoaa monipuolisia ominaisuuksia ja laadukasta suorituskykyä. WiiM Ultra on kompakti laite, joka on suunniteltu tyylikkääseen alumiinikoteloon ja varustettu 3,5 tuuman teräväpiirtokosketusnäytöllä. Laitteen ytimessä on 32-bit/384 kHz:n SABRE DAC E5903802M -da-muunnin, joka takaa korkean äänenlaadun.

WiiM Ultra sisältää laajan valikoiman tuloja ja lähtöjä, kuten RCA- ja phono-liitännät, optisen liitännän ja HDMI ARC:n. Langattomaan verkkotoistoon on käytettävissä WiFi 6E ja Bluetooth 5.3. Lisäksi laitteessa on tehokas AD-muunnin ja huonekorjain, jotka parantavat äänenlaatua entisestään.

Striimeri tukee useita suosittuja musiikkipalveluita, kuten Spotify Connectia, TIDAL Connectia, Amazon Musicia, Deezeriä, Qobuzia, Pandoraa, iHeartRadioa, TuneIniä ja SoundCloudia. AirPlay 2 -tuen ansiosta laitteella voi toistaa podcasteja ja äänikirjoja, ja Google Chromecast Audio (CastLite), Alexa (sisäänrakennettu), DLNA, Roon ja Squeezelite ovat myös tuettuja.

WiiM Ultraa voi ohjata ääniohjauksella, fyysisellä äänenvoimakkuuden säätimellä sekä kätevästi WiiM Home -sovelluksen tai WiiM-mikrofoni/kauko-ohjaimen kautta.

WiiM Ultra tulee saataville heinäkuussa ja sen hinta on noin 400 euroa.

www.wiimhome.com