Pro-Ject on päivittänyt 6perspeX-levysoittimensa, tuoden markkinoille uuden 6perspeX Balanced -mallin. Tämä malli sisältää viisipinnisen balansoimattoman mini-XLR-lähdön, jonka ansiosta levysoitinta voidaan käyttää täysin balansoidussa hifijärjestelmässä yhdessä MC-äänirasian kanssa. Päivityksen myötä laitteen kohinataso on alhaisempi, lähtö dynaamisempi ja resoluutio parempi.

6perspeX-levysoitin on hihnakäyttöinen ja siinä on akryyliplintti, EVO 9 CC -äänivarsi ja vinyylipintainen levylautanen. Levysoittimen voi hankkia joko ilman äänirasiaa tai esiasennetulla Pick it MC3 -äänirasialla. Lisäksi Pro-Ject tarjoaa True Balanced -kaapelivalikoiman, joka mahdollistaa levysoittimen liittämisen balansoituun phono-esivahvistimeen, kuten Phono Box DS3 B tai Tube Box DS3 B.

6perspeX Balanced -levysoittimen hinta on 2 390 euroa ja esiasennetulla Pick it MC3 -äänirasialla 2 799 euroa.

www.project-audio.com