Virtasuodattimet ovat laitteita, joiden luvataan parantavan sähkövirran laatua suodattamalla pois sähköverkosta tulevat häiriöt, tasaamalla jännitteenvaihtelut ja suojaamalla laitteita virtapiikeiltä. Ne varmistavat, että herkät elektroniset laitteet saavat puhdasta ja vakaata sähkövirtaa, mikä parantaa laitteiden suorituskykyä, ääntä ja pitkäikäisyyttä. Virtasuodattimien oletetaan tarjoavan merkittäviä etuja erityisesti korkealaatuisissa äänentoistojärjestelmissä ja herkillä elektronisilla laitteilla varustetuissa ympäristöissä.

Musical Fidelity on tunnettu sitoutumisestaan puhtaan virran tärkeyteen täydellisen äänenlaadun saavuttamiseksi. Kaikki Musical Fidelity -tuotteet on varustettu erinomaisilla ja massiivisilla virtalähteillä, jotka erottavat ne markkinoiden muista tuotteista. Yrityksen historiasta löytyy lukuisia raskaita ja suurikokoisia tuotteita, jotka heijastavat tätä sitoutumista.

Nyt Musical Fidelity esittelee uuden BPC-virtasuodinsarjan (Balanced Power Conditioner), joka hyödyntää yrityksen laajaa osaamista huippuluokan virtalähteiden valmistuksessa. Uudet BPC-tuotteet tarjoavat parannusta jopa nykyisiin Musical Fidelity -tuotteisiin, jotka jo sisältävät huomattavan virtalähteen. Suurin parannus saavutetaan kuitenkin laitteissa, joissa on rajoitetun laadun virtalähteet ja säädöt, erityisesti digitaalisissa laitteissa.

BPC-virtasuotimet parantavat äänenlaatua erityisesti ympäristöissä, joissa vaihtovirta on voimakkaasti saastunut, ja laitteissa, joissa virtalähteiden laatu on rajoitettu. Näiden tuotteiden avulla äänen selkeys ja dynamiikka paranevat huomattavasti, erityisesti digitaalisissa äänilaitteissa.

Musical Fidelityn uusi BPC-sarja koostuu malleista BPC3, BPC5, BPC10 ja BPC16, jotka on suunniteltu erilaisiin tarpeisiin ja suorituskykytasoihin. Nämä mallit tarjoavat erinomaisen suojan virtapiikeiltä, ylijännitteeltä ja alijännitteeltä, sekä kuormitussuojan, mikä varmistaa liitettyjen laitteiden turvallisuuden. Uudet BPC-virtasuotimet tulevat myyntiin heinäkuussa 2024. Hinnat 1999-5990 euroa.

www.musicalfidelity.com