Koonnut AVPlus-toimitus Kuvat Valmistajat & EISA

EISA – Expert Imaging and Sound Association on jälleen valinnut vuoden parhaat äänen- ja kuvantoisto-, mobiili-, kamera- ja
autohifi-tuotteet.

EISA (European Imaging and Sound Association) on kansainvälinen järjestö, joka koostuu yli 60 erikoistuneesta elektroniikka-alan lehdestä, verkkosivustosta ja sosiaalisen median asiantuntijasta, jotka tulevat yli 30:stä eri maasta, pääosin Euroopasta, mutta myös Yhdysvalloista, Australiasta, Intiasta ja Japanista. EISA on tunnettu vuosittain jaettavista EISA Awards -palkinnoistaan, joita myönnetään parhaille kulutuselektroniikkatuotteille, kuten televisioille, kaiuttimille, vahvistimille, kameroille ja älypuhelimille.

EISAn jäsenet jakautuvat edustamiensa aihealueiden mukaan kuuteen asiantuntijaryhmään. Suomesta EISA:n jäseninä ovat AVPlus, Hifimaailma ja Kamera-lehti.

EISA valitsee vuosittain edellämainittujen tuoteryhmien parhaat tuotteet, jotka edustavat tuoteryhmässään parasta laatua, suorituskykyä, hintalaatusuhdetta ja/tai innovatiivisuutta. EISA-palkittu tuote on aina asiantuntijoiden testaama, varma ja luotettava valinta.

Tänä vuonna EISAn jäsenet osallistuivat muun muassa yli 30 webinaariin ja tuotepresentaatioon, ja saivat testatakseen suuren määrän uusia tuotteita. Ja tietenkin prosessissa ovat mukana kaikki vuoden aikana testatut muut tuotteet. Valintaprosessi on testaamista, mittauksia, tietojen vaihtoa, keskustelua ja pitkiä webinaareja.

Lopputulemana jälleen nämä upeat EISA Awards -valinnat 2024-2025.

Sisällysluettelo

Home Theatre Audio

Home Theatre Audio -kategoriassa Marantz nousi esille kahdella tuotteella: CINEMA 30, joka on vuoden paras AV-vastaanotin, ja MODEL M1, joka palkittiin parhaana kompaktina streaming-vahvistimena. SVS Ultra Evolution -kaiutinsarja puolestaan toi kotiteatterielämyksen seuraavalle tasolle, kun taas Perlisten R18s tarjosi voimakkaan ja tarkan bassotoiston, ansaiten parhaan kotiteatterisubwooferin tittelin. Äänentoistossa Samsung HW-Q990D voitti parhaan soundbarin palkinnon monipuolisilla ominaisuuksillaan, ja CANVAS HiFi puolestaan nousi esiin premium-luokan soundbar-kategoriassa.

EISA AV RECEIVER 2024-2025

Marantz CINEMA 30

Marantz CINEMA 30 on AV-vastaanotin, joka on suunniteltu huipputason kotiteattereihin. Sen vahvistin pystyy ohjaamaan 11-kanavaista kaiutinjärjestelmää, ja siinä on 13.4-kanavainen äänenkäsittely. Tämä tarkoittaa, että laite on valmis tarjoamaan vaikuttavan äänenlaadun ja elokuvateatterimaisen kokemuksen kotioloissa.

Huolellinen suunnittelu ja tarkkuus kaikilla osa-alueilla tuottavat erinomaisen lopputuloksen: äänen suorituskyky on sekä musikaalinen että voimakas. Laite tarjoaa laajan dynaamisen alueen, uskomattoman tehon ja tarkan äänentoiston. CINEMA 30:n kanssa voit nostaa äänenvoimakkuutta huoletta, sillä jokainen äänen yksityiskohta säilyy selkeänä, ja efektit lokalisoituvat täydellisesti.

Lisäksi laitteen retrohenkinen ulkoasu kätkee sisäänsä huipputeknologiaa. Se sisältää täyden 8K HDMI -yhteensopivuuden, Dirac Live- ja Audyssey MultEQ XT32 -kalibrointivaihtoehdot sekä laajan tuen musiikin suoratoistolle HEOS-ekosysteemin kautta.

EISA HOME THEATRE LOUDSPEAKER SERIES 2024-2025

SVS Ultra Evolution

SVS:n Ultra Evolution -sarja tarjoaa kaiken tarvittavan kotiteatterijärjestelmän rakentamiseen. Sarjaan kuuluu kolme lattiakaiutinta, kaksi hylly- tai jalustakaiutinta sekä keskikaiutin ja Elevation-korkeusmallit. Kaiuttimien ajallinen kohdistus on huomioitu kallistetuilla koteloilla, ja niissä on uusi diamond-vapour-päällysteinen diskanttielementti, joka tuo esiin tarkkoja yksityiskohtia kaiuttimien hienostuneessa keskialueen toistossa ja voimakkaassa bassossa. Erityisesti lippulaivamalli Pinnacle-tornin neljä bassoelementtiä erottuvat edukseen.

Ostajat voivat odottaa monikanavaista suorituskykyä, joka tarjoaa erinomaisen resoluution, musikaalisen keskialueen ja vaikuttavan matalien äänien iskevyyden. Jos tämä sarja edustaa SVS:n tulevaa kehitystä, emme malta odottaa, mitä seuraavaksi on luvassa.

EISA HOME THEATRE SUBWOOFER 2024-2025

Perlisten R18s

Perlistenin R-sarjan subwoofereiden kruununjalokivenä loistaa R18s, joka yhdistää valmistajan lippulaiva D-sarjan edistyksellisen digitaalisen käsittelyalustan ja sovelluspohjaisen ohjauksen täysin uuteen, juuri tätä mallia varten suunniteltuun 18 tuuman (460 mm) lasikuituelementtiin. Sisäänrakennetulla 1 kW:n vahvistimella varustettu R18s tarjoaa vaikuttavan suorituskyvyn, joka on yhtä massiivinen kuin sen ulkonäkö – se pystyy tuottamaan syviä bassoiskuja aidolla voimalla ja iskevyydellä, mutta mukana on myös hienostunutta viimeistelyä.

Lisäksi R18s tarjoaa monipuolisia säätömahdollisuuksia, kuten 10-alueisen parametrisen taajuuskorjaimen, viiveen ja säädettävän vaiheen, joiden avulla elokuvaharrastajat voivat hienosäätää äänentoiston juuri omaan huoneeseensa ja makuunsa sopivaksi. Etsitkö päivitystä kotiteatterisi äänentoistoon? R18s on oikea valinta.

EISA PREMIUM LOUDSPEAKER SERIES 2024-2025

Bowers & Wilkins 700 S3 Signature

Bowers & Wilkinsin 700 S3 -sarjan kolme mallia ovat saaneet Signature-päivityksen, mikä tekee niistä huippuluokan kaiuttimia, jotka houkuttelevat niin hifi-harrastajia kuin kotiteatterin ystäviä. 702 S3 Signature -lattiakaiuttimessa, 705 S3 Signature -jalustakaiuttimessa ja HTM71 S3 Signature -keskikaiuttimessa on kaikissa uudet jakosuodinyksiköt ja terminaalilevyt, parannetut elementtien ripustukset sekä uudistettu diskanttiritilä, joka on peräisin brändin lippulaivasta, 800 D4 Signature -sarjasta.

Näihin huolellisesti suunniteltuihin päivityksiin yhdistyvät upeat Datuk Gloss ja Midnight Blue Metallic -viimeistelyt, joten 700 S3 Signature -kaiuttimet näyttävät yhtä hyviltä kuin kuulostavat: eloisilta ja dynaamisilta, vaivattomalla äänikuvalla ja tarkkoilla yksityiskohdilla. Olipa kyseessä stereomusiikki tai 5.1-elokuvat, tämä sarja täyttää odotukset!

EISA COMPACT STREAMING AMPLIFIER 2024-2025

Marantz MODEL M1

Älä anna MODEL M1:n pienen koon ja minimalistisen muotoilun hämätä. Marantzin kompakti vahvistin tarjoaa 2x100W digitaalisen Class D -tehovaiheen ja monipuolisen ominaisuusvalikoiman, mikä mahdollistaa kaiuttimien vaivattoman käytön sekä musiikin että TV-äänen toistossa. HEOS-suoratoistoalustan ja ohjaussovelluksen integrointi sekä AirPlay 2- ja Bluetooth-yhteydet tekevät musiikin toistosta helppoa, kun taas HDMI eARC, Dolby Digital -dekoodaus ja subwoofer-tuki varmistavat erinomaisen elokuvaelämyksen 2.1-järjestelmän kautta.

Vaikka MODEL M1 sopii moneen käyttötarkoitukseen – sen kompaktit mitat sopivat myös CI-asennuksiin – tämä vahvistin tarjoaa erinomaisen äänentoiston, joka pysyy uskollisena Marantzin perinteille.

EISA HOME THEATRE PROCESSOR 2024-2025

Primare SP25 Prisma

Primaren SP25 Prisma -prosessori on täydellinen kumppani EISA-palkitulle A35.8-monikanavaiselle päätevahvistimelle. SP25 Prisma on suunniteltu tarjoamaan huippuluokan ääntä jopa 11.2-kanavaisissa järjestelmissä. Dirac Live -huonekorjaus kattaa taajuudet alle 500 Hz (päivitettävissä koko taajuusalueelle), mikä auttaa luomaan vakuuttavia Dolby Atmos- ja DTS:X-äänimaisemia. Tuloksena ovat pehmeät korkeataajuiset äänet, vaivaton dialogin toisto, tarkasti sijoittuvat ääniefektit ja syvä, iskevä basso.

Musiikin ystäville SP25 Prisma tarjoaa monipuolisia ominaisuuksia, kuten Primaren Prisma-suoratoisto- ja radioplatformin sekä USB DAC -tulon, mikä tekee laitteesta todellisen moniosaajan. Sovelluspohjainen ohjaus, laajat kaiutin- ja tulopresetit sekä SP25 Prismaan kuuluva ylellinen muotoilu tekevät tästä laitteesta erinomaisen lisän Primaren kotiteatterisarjaan.

EISA HOME THEATRE SOUNDBAR 2024-2025

Samsung HW-Q990D

Jos haluat kotiteatterijärjestelmältäsi parhaan mahdollisen elokuvakokemuksen, Samsungin HW-Q990D -äänijärjestelmä kuuluu ehdottomasti toivelistasi kärkeen. Tämä soundbar-järjestelmä koostuu pääyksiköstä, aktiivisesta subwooferista ja langattomista surround-kaiuttimista, jotka yhdessä luovat 11.1.4-kanavaisen äänimaailman. Se käsittelee Dolby Atmos- ja DTS:X-ääniraidat vaivattomasti, tarjoten tasapainoisen ja yhtenäisen äänikentän, jossa basso on sekä pehmeä että voimakas, dialogi on selkeä ja erottuva, ja efektit sijoittuvat tarkasti.

HW-Q990D on täynnä ominaisuuksia, kuten pelikäyttöön soveltuva 4K/120Hz-läpivienti ja VRR-tuki HDMI-liitännän kautta, sekä Samsungin SpaceFit Sound Pro -kalibrointiteknologia. Langaton suoratoisto, sisäänrakennettu ääniohjaus ja älykäs, huomaamaton muotoilu tekevät tästä järjestelmästä loistavan kokonaisuuden.

EISA PREMIUM SOUNDBAR 2024-2025

CANVAS SOLO

Ensisilmäyksellä CANVAS SOLO näyttää tavalliselta soundbarilta, mutta se on paljon enemmän. Suunniteltu käytettäväksi sekä television kanssa että itsenäisenä Hi-Fi-järjestelmänä, se yhdistää stereoelementtinsä ja nelikanavaisen vahvistinvaiheensa innovatiiviseen BACCH 3D -ristikanseeraustekniikkaan, mikä tarjoaa laajamittaisen ja aidon äänikuvan musiikin tai elokuvien toistoon.

CANVAS SOLO sisältää ominaisuuksia, kuten huonekorjauksen, langattoman suoratoiston ja HDMI eARC -yhteyden. Lisäksi se on räätälöitävissä käyttäjän tarpeiden mukaan, sillä sen etupaneelin voi valita puusta tai tekstiilistä valmistettuna. Paneelin koko voidaan sovittaa televisioruudun mukaan, aina 55 tuumasta 77 tuumaan asti. CANVAS SOLO:n hybridi kiinnitysjärjestelmä tukee sekä seinä- että lattia-asennusta.

EISA COMPACT SOUNDBAR 2024-2025

Sennheiser Ambeo Mini

Sennheiserin uusin soundbar-lisäys, Ambeo Mini, on merkin kompaktein malli, mutta se ylittää odotukset sekä kokonsa että hintansa suhteen tarjoten vaikuttavan elokuvakokemuksen. Tärkein ominaisuus tässä laitteessa on Sennheiserin Ambeo-virtualisointi, joka yhdessä automaattikalibrointialustan kanssa hyödyntää Minin kuutta kaiutinta luodakseen äänimaiseman, jossa on korkeutta, leveyttä ja syvyyttä. Dolby Atmos- ja DTS:X-ääniraidat tuetaan HDMI eARC:n kautta, ja Sennheiserin Smart Control -sovellus lisää Chromecast-, AirPlay 2-, Spotify- ja Tidal-suoratoistovaihtoehdot.

Erinomaisen äänentoiston lisäksi Ambeo Mini on helppo asentaa ja ilo käyttää. Se sisältää ääniohjausvaihtoehdot, Bluetooth-yhteyden ja erilaiset kuunteluasetukset, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan pienempiinkin tiloihin, joissa kuitenkin halutaan nauttia korkeatasoisesta äänestä.

EISA AV FURNITURE 2024-2025

Blok Stax 2G

AV-kalusteet jäävät usein huomiotta, vaikka niillä on keskeinen rooli äänijärjestelmän, olipa kyseessä stereo- tai monikanavajärjestelmä, parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamisessa. Tämä käy hyvin ilmi Blokin Stax-sarjan toisen sukupolven kalusteista, jotka yhdistävät tyylikkään ja toiminnallisen muotoilun eristys- ja resonanssinhallintateknologioihin. Näin järjestelmän komponentit saadaan sijoitettua optimaalisesti.

Stax 2G:n modulaarinen rakenne tekee laitetelineen kokoamisesta helppoa juuri omien tarpeidesi mukaan, ja kaapelinhallinta sujuu vaivattomasti. Säädettävät jalat tekevät myös AV-kalusteiden tasapainottamisesta, usein hankalasta tehtävästä, helppoa. Saatavilla useissa eri viimeistelyissä, Blokin Stax 2G luo ihanteelliset puitteet järjestelmäsi parhaalle suorituskyvylle.

Hi-Fi

HIFI Expert Group -kategoriassa palkituksi tuli ennätysmäärä erilaisia äänentoistolaitteita.

Tämän vuoden palkituista tuotteista WiiM Amp erottuu edukseen parhaana hinta-laatusuhteen tarjoavana streaming-vahvistimena. Pro-Ject XA B -levysoitin palkittiin parhaana levysoittimena, ja Monitor Audio Gold Series 300 6G lattiakaiuttimet saivat tunnustusta erinomaisesta äänenlaadustaan ja designistaan.

Vahvistinpuolella HiFi Rose RA280 sai tunnustusta integroituna vahvistimena, ja Rotel RAS-5000 voitti parhaan streaming-vahvistimen palkinnon. Streaming-esivahvistimien luokassa NAD Masters M66 saavutti voiton.

Kaikki-yhdessä-ratkaisujen osalta T+A R 2500 R palkittiin parhaana premium-tason vaihtoehtona, ja Eversolo DMP-A8 voitti parhaan streamer-laitteen palkinnon. PSB Alpha iQ nousi esiin parhaana hinta-laatusuhteen tarjoavana langattomana kirjahyllykaiuttimena, kun taas Hegel H400 saavutti parhaan premium-tason streaming-vahvistimen tittelin.

Musical Fidelity A1 sai tunnustusta hifi-harrastajien vahvistimena, ja Triangle Capella voitti premium-luokan langattomien kirjahyllykaiuttimien sarjassa. SVS Ultra Evolution Pinnacle palkittiin parhaana premium-kaiuttimena, ja Wilson Audio The WATT/Puppy otti voiton high-end-kaiuttimien kategoriassa.

Kuulokevahvistimien luokassa iFi Audio iDSD Diablo 2 sai tunnustusta, kun taas DALI IO-12 voitti parhaan premium-luokan langattomien kuulokkeiden palkinnon. High-end-kuulokkeiden kategoriassa Austrian Audio The Composer saavutti voiton, ja iFi Audio GO Bar Kensei sai parhaan kompaktin DAC-laitteen palkinnon. Lopuksi, Meridian Ellipse voitti parhaan premium-luokan langattoman kaiuttimen palkinnon.

EISA FLOORSTANDING LOUDSPEAKERS 2024-2025

Monitor Audio Gold Series 300 6G

Monitor Audio on hyödyntänyt huippuluokan Platinum 3G- ja Hyphn-malliensa teknologioita tarjotakseen kattavan päivityksen Gold 300 -lattiakaiuttimelleen. Uusien ominaisuuksien kärjessä ovat C-CAM-keskiääni- ja bassoelementit, joissa on nyt Hexagonal Diaphragm Technology (HDT) jäykkyyden parantamiseksi, sekä Monitor Audion tunnusomainen Micro-Pleated Diaphragm III -diskanttielementti.

Tämä diskanttielementti tuottaa yksityiskohtaisen ja laajennetun diskantin, joka tuo ilmavuutta Gold 300 6G:n täyteläiseen keskiääneen ja herkullisen syvään bassoon – se on koukuttava ääni, joka saa kuuntelusessiot kulumaan kuin siivillä. Myös esteettinen muotoilu on huippuluokkaa, ja tämä siro lattiakaiutin näyttää upealta kiiltomustana, satiininvalkoisena tai keinotekoisella ebenpuuviilulla viimeisteltynä.

EISA PREMIUM LOUDSPEAKERS 2024-2025

SVS Ultra Evolution Pinnacle

SVS:n Ultra Evolution -sarjan lippulaivakaiutin on todellinen voimannäyte amerikkalaiselta valmistajalta. Pinnacle-lattiakaiutin esittelee uutta aikakohdistettua koteloteknologiaa, parannettua timanttipinnoitettua diskanttielementtiä ja peräti neljää 200 mm bassoelementtiä, jotka on asetettu "voimatasapainotettuihin" pareihin. Kaikki nämä ominaisuudet tekevät Pinnaclesta todellisen lippulaivamallin.

Myös suorituskyky on huippuluokkaa. Huolellisesti suunnitellun kotelorakenteen ja vahvistusten, kuten 25 mm paksujen etu- ja takalevyjen, ansiosta Ultra Evolution Pinnacle luo valtavia ja tunnelmallisia äänimaisemia, joita tukee syvä ja energinen basso sekä runsaat yksityiskohdat – ilman, että se on liian vaativa yhdistettävän vahvistimen suhteen.

EISA HIGH-END LOUDSPEAKERS 2024-2025

Wilson Audio The WATT/Puppy

Käyttämällä uusimpia huipputeknologioita WATT/Puppy-mallin suunnittelussa, Wilson Audio on onnistunut luomaan uuden version tästä ikonisesta kaiuttimesta. Muotoilu on saattanut pysyä ennallaan – WATT/Puppy koostuu edelleen eristetystä kaksitiekotelosta, joka on asennettu kaksielementtiseen bassokoteloon – mutta paljon on muuttunut. CSC-diskanttielementti on kehitetty alun perin Alexx V -mallia varten, ja bassoelementit sekä keskiäänielementit ovat peräisin kalliimmasta Sasha V:stä. Lisäksi jakosuotimen verkko, räätälöidyt kaappimateriaalit, piikkijalat ja pääyksikön tarkka säädettävyys on optimoitu tätä mallia varten.

Suorituskyky ylittää odotukset: basson hallinta ja voima ovat uskomattomia, yksityiskohdat ovat selkeitä ja musiikillisuus on ensiluokkaista. WATT/Puppy on äänitekniikan mestariteos.

EISA PREMIUM ALL-IN-ONE SOLUTION 2024-2025

T+A R 2500 R

Perinteinen hifi-viisaus sanoo, että paras äänentoisto saavutetaan erillisillä laitteilla. T+A:n R 2500 R kuitenkin todistaa toisin. Tämä all-in-one-vahvistin on tinkimättömän laadukas tuote, joka hyödyntää kaksoismono-luokan AB-vahvistusta, räätälöityä virtalähdettä ja kaksois-DAC-arkkitehtuuria – joissa DSD-syötteet käsitellään erikseen räätälöidyllä 1-bittisellä muuntimella – tarjoten musiikkisi voimalla ja hienostuneisuudella.

R 2500 R on todellinen monilähdeyksikkö, joka mahdollistaa CD-levyjen kuuntelun, FM/DAB+ -radion parissa rentoutumisen tai suoratoiston T+A:n käyttäjäystävällisen sovelluksen tai Roon-yhteensopivuuden kautta. Lisäksi kattavat liitäntämahdollisuudet, kuten HDMI-tulot ja ARC, USB-DAC, kuulokelähtö ja Bluetooth-suoratoisto, tekevät siitä valmiin mihin tahansa käyttötarkoitukseen.

EISA STREAMING AMPLIFIER 2024-2025

Rotel RAS-5000

Ottamalla käyttöön modernit suoratoisto- ja käyttömukavuusominaisuudet, mutta säilyttämällä valmistajansa "suorituskyky ensin" -periaatteen, RAS-5000 on toivottu lisäys Rotelin tuotevalikoimaan ja suoratoistovahvistinmarkkinoille yleensä. Tämä vahvistin ohjaa kaiuttimia vakuuttavasti, kiitos sen 2x140W:n luokan AB teholle. RAS-5000 käsittelee kaikkia musiikkigenrejä voimakkaalla, mutta samalla sulavalla ja tasapainoisella äänentoistolla.

Monipuoliset liitännät tekevät vaikutuksen, ja digitaaliset tulot, kuten HDMI eARC, USB-B sekä Wi-Fi/Ethernet, syöttävät signaalin sen korkealaatuiseen DAC-vaiheeseen. Toisto sujuu vaivattomasti joko Rotelin oman sovelluksen, DLNA-soittimen tai Roonin kautta. RAS-5000:n huolellinen rakentaminen ja informatiivinen värinäyttö viimeistelevät tämän erinomaisen suoratoistovahvistimen.

EISA STREAMING PREAMPLIFIER 2024-2025

NAD Masters M66

NAD on M66-esivahvistimellaan tarjonnut hifi-harrastajille laitteen, joka sopii sekä suoratoistoon että vinyylien toistoon – ja se on erinomainen pari yhtiön lippulaivamallin, Masters-sarjan mahtavan M23-päätevahvistimen rinnalle. Laajan liitäntävalikoimansa, kuten HDMI ARC:n ja erillisten MM- ja MC-phono-sisääntulojen, ansiosta M66 erottuu kilpailijoistaan. Lisäksi siinä on 175 mm:n kosketusnäyttö, josta NAD:n esivahvistinta voi hallita, tai vaihtoehtoisesti uudistetun BluOS-sovelluksen kautta, joka tarjoaa lukuisia suoratoistopalveluita.

M66 tukee jopa neljän subwooferin liittämistä, jotka on integroitu taitavasti Dirac Live Bass Control -tekniikan avulla. Tämä mahdollistaa valtavan äänentoiston parannuksen, nostaen jo valmiiksi hienosti soivan DAC/streamer/esivahvistimen aivan uudelle tasolle.

EISA BEST VALUE STREAMING AMPLIFIER 2024-2025

WiiM Amp

Uusi tulokas "lisää vain kaiuttimet" -laitteiden joukossa, WiiM Amp, herättää huomion siistillä ja helposti sijoitettavalla kotelollaan sekä edullisella hinnallaan. Se yllättää monipuolisilla ominaisuuksillaan ja suorituskyvyllään. Suoratoisto-ominaisuudet ovat laajat, tarjoten tukea Spotify/Tidal Connectille, Roonille, DLNA:lle, AirPlaylle ja WiiM Home -sovellukselle – valitse musiikkisi, ja tämä pieni vahvistin tarjoaa suurella sydämellä varustetun äänen, kiitos sen 2x60W:n Class D -vahvistimen ja ESS Sabre DACin.

Kaipaatko lisää? WiiM Amp tarjoaa ääniohjauksen, USB-portin ulkoiselle tallennukselle, kaksisuuntaisen Bluetoothin kuulokekuunteluun, HDMI ARC -yhteyden ja syvälliset taajuuskorjainasetukset sovelluksen kautta. Lyhyesti sanottuna, tämä pieni laatikko tarjoaa paljon vetovoimaa!

EISA STREAMER 2024-2025

Eversolo DMP-A8

Harvoin tulee markkinoille tuote, joka määrittelee kokonaan uudelleen oman kategoriansa, mutta Eversolon DMP-A8 -suoratoistolaite tekee juuri sen. Sen siro alumiinikotelo kätkee sisäänsä uusimman kaksoispiirillisen AKM DAC -ratkaisun, joka on yhdistetty korkealaatuiseen R2R-äänenvoimakkuuden säätöön, tehden siitä myös erinomaisen esivahvistimen. Monipuolinen liitäntävalikoima – aina balansoituista analogisista liitännöistä USB-B:hen – huolehtii lähde- ja vahvistinyhteyksistä.

DMP-A8:n ytimessä on joustava Android-pohjainen käyttöjärjestelmä, jossa on sisäänrakennetut suoratoistopalvelut, erinomainen tiedostomuotojen tuki ja kehittyneet DSP-mahdollisuudet, joita voi laajentaa kolmannen osapuolen sovelluksilla. Kaikki tämä näkyy ylellisellä värillisellä kosketusnäytöllä. Käytitpä Eversolon suoratoistolaitetta miten tahansa, musiikkisi kuulostaa ja näyttää upealta!

EISA BEST VALUE WIRELESS BOOKSHELF LOUDSPEAKERS 2024-2025

PSB Alpha iQ

PSB:n Alpha iQ on suunniteltu tarjoamaan sekä suorituskykyä että helppokäyttöisyyttä. Se on ensimmäinen aktiivinen stereokaiutinjärjestelmä, joka sisältää BluOS-alustan, mikä liittää sen osaksi monihuone-ekosysteemiä sujuvalla sovellusohjauksella ja musiikintoisto-ominaisuuksilla. Alpha iQ tarjoaa laajan valikoiman liitäntämahdollisuuksia, kuten AirPlay, aptX HD Bluetooth, HDMI ARC ja MM-phonoliitäntä, joten se tukee sekä langallisia että langattomia äänilähteitä moderniin makuun.

Suorituskyky on yhtä vakuuttava kuin sen ominaisuudetkin. Jokaisessa kompaktissa kaiutinkaapissa olevat kaksitiekaiutinelementit ja erillinen sisäänrakennettu vahvistus tuottavat yksityiskohtaisen ja tasapainoisen äänen. Voit valita PSB:n mustan tai valkoisen viimeistelyn huomaamattomaan asennukseen, tai tehdä Alpha iQ:sta huomion keskipisteen valitsemalla yhden kolmesta kirkkaasta värivaihtoehdosta!

EISA PREMIUM STREAMING AMPLIFIER 2024-2025

Hegel H400

Tämä upeasti suunniteltu vahvistin pohjautuu Hegelin aiempaan H390-malliin, mutta tarjoaa parannuksia sen suoratoistoalustaan, DAC- ja esivahvistinvaiheisiin – ja tuo mukanaan myös sovelluksen ohjausmahdollisuuden – luoden suoratoistovahvistimen, joka on kiistattoman houkutteleva.

Norjalaiselle Hegelille tyypillisesti H400-mallin teho on vaikuttava, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan "nälkäisille" kaiuttimille. Sen luonnollinen ja läpinäkyvä äänimaailma herättää musiikin eloon vaivattomasti. Tämä vahvistin sopii kaikille musiikkityyleille, ja suoratoistovaihtoehtoihin kuuluvat muun muassa Tidal Connect, Google Cast, UPnP sekä Airable-radio ja -podcastit. Lisäksi H400 tarjoaa laajan valikoiman langallisia liitäntöjä, joten musiikkisisällön löytäminen ja toistaminen on helppoa.

EISA TURNTABLE 2024-2025

Pro-Ject XA B

On jotain taianomaista siinä, kun näkee vinyylilevyn pyörivän XA B -levysoittimen kirkkaan akryylialustan yläpuolella. Useita Pro-Jectin teknologioita hyödyntävä ja Euroopassa valmistettu XA B on näyttävä ja erittäin suorituskykyinen levysoitin. XA B:n jäykkä runko kätkee sisälleen puhtaat virtapiirit, elektronisen nopeudensäädön ja erittäin tarkasti istutetun alalevyn, jotka kaikki takaavat tasaisen ja luotettavan toiminnan.

Laadukas Pick it Pro Balanced -äänirasia on valmiiksi asennettu 10 tuuman äänivarteen, mikä tekee käytöstä helppoa ja tuottaa mukaansatempaavan äänentoiston ilman säätöhuolia. Koska sekä äänirasia että mini-XLR (balansoitu) lähtö mahdollistavat päivitykset, XA B on erinomainen valinta vinyylin ystäville nyt ja tulevaisuudessa.

EISA INTEGRATED AMPLIFIER 2024-2025

HiFi Rose RA280

Vuodesta 2017 lähtien HiFi Rose on hurmannut hifiharrastajat tuotteillaan, jotka yhdistävät korkealaatuisen suunnittelun ja suorituskyvyn ainutlaatuiseen tyyliin. RA280-analoginen integroitu vahvistin ei ole poikkeus. Sen tyylikäs kotelo, jossa on miellyttävät etupaneelin säätimet ja VU-mittarit, kätkee sisäänsä innovatiivisen GaN FET -pohjaisen D-luokan vahvistinvaiheen, joka ylittää kirkkaasti 2x250W:n teho-odotukset.

Käytössä, oli kyseessä sitten balansoitu linjatulo tai liikkuvan magneetin phono-aste, RA280 häikäisee yksityiskohtaisella, ilmavalla stereokuvalla ja dynaamisella, jännittävällä äänellä, joka saa sinut varmasti kääntämään valaistun äänenvoimakkuussäätimen kovemmalle. HiFi Rosen vahvistin tarjoaa suorituskykyä, joka ylittää huomattavasti sen hintalapun.

EISA ENTHUSIAST AMPLIFIER 2024-2025

Musical Fidelity A1

Musical Fidelityn A1-integroitu vahvistin vie musiikin ystävät aikamatkalle, herättäen henkiin yhtiön 1980-luvulla lanseeratun alkuperäismallin tunnusomaisen, hoikan rungon ja suuren osan sen sisäisistä ratkaisuista. Tämä vahvistin on edelleen täysin analoginen, ja siinä on MM/MC-levysoitinliitäntä, linjatulot ja nauhalenkkiliitäntä, mutta se hyötyy nyt huolellisesti suunnitelluista päivityksistä virtalähteeseen ja sisäiseen jäähdytykseen. Lisäksi mukana on tervetullut Direct-tila, joka ohittaa esivahvistimen vahvistuksen.

Muuten tämä 2x25W:n A-luokan vahvistin jatkaa siitä, mihin edeltäjänsä jäi – tunnettu orgaanisesta, lähes putkimaisesta äänimaailmastaan, joka tuo musiikin esiin jännittävän laajalla ja ilmeikkäällä tavalla.

EISA PREMIUM WIRELESS BOOKSHELF LOUDSPEAKERS 2024-2025

Triangle Capella

Trianglen Capella tarjoaa hifiharrastajille laadukkaan, kaiken kattavan ratkaisun yhdistämällä langattomat hylly-/jalustakaiuttimensa WISA Stereo Hubiin, joka on valmiiksi paritettu helppoa käyttöönottoa varten. 192kHz/24-bit Hub hallitsee sekä langallisia että langattomia lähteitä – USB:stä ja HDMI ARC:sta Bluetoothiin, AirPlayhin, Chromecastiin ja DLNA:han – ja toistaa äänen Capellan viritetyistä kaksitiekaiuttimista.

Ääni on huomionarvoinen erityisesti Trianglen torvirakenteisen alumiinikupu-diskantin laajan ja tasaisen suuntakuvion sekä rikkaan ja hallitun bassotoiston ansiosta. Halutessasi voit käyttää sovelluspohjaista manuaalista tai automaattista taajuuskorjausta. Viimeistelyvaihtoehdot, kuten näyttävät Astral Blue ja Brown Nebula, ovat yhtä tyylikkäitä kuin Capella-järjestelmä itse.

EISA HEADPHONE AMPLIFIER 2024-2025

iFi Audio iDSD Diablo 2

Jos iFi Audion alkuperäinen Diablo-kuulokevahvistin toi raikkaan tuulahduksen, tämä toisen sukupolven malli tulee häikäisemään sinut. Päivityksiin kuuluvat tila MEMS-kuulokkeille, Bluetooth 5.4 aptX Lossless -tuki sekä uusin versio iFi Audion PureWave-tasapainopiiristä. Lisäksi vahvistimessa on uusi metallinpunainen runko, jossa on urat, jotka tukevat Diablo 2:n pöytätelinettä eri kulmissa.

Diablo 2 tekee vaikutuksen sekä toiminnallisuudellaan että kuulokeyhteensopivuudellaan. Vahvistinta voi käyttää ulkoisena DAC:na tai esivahvistimena tarpeen mukaan, ja se toimii erinomaisesti erilaisten kuulokkeiden kanssa. Käytä iFi Audion iEMatch-teknologiaa herkkien in-ear-kuulokkeiden kanssa, ja voit olla varma, että tämän vahvistimen 4800 mAh akku jaksaa ajaa vaativampiakin kuulokkeita vaivattomasti, erityisesti Turbo- ja Nitro-tilojen ansiosta.

EISA PREMIUM WIRELESS HEADPHONES 2024-2025

DALI IO-12

DALI:n aktiivisen melunvaimennuksen kuulokkeiden valikoimaan liittyvä IO-12 jatkaa tanskalaisten valmistajien "True Hi-Fi" -lähestymistapaa musiikin kuunteluun liikkeellä ollessa. Tämä huippuluokan malli hyödyntää DALI:n kaiutinsuunnittelun osaamista, ja siinä on 50 mm jäykät paperi-/kuituelementit, joita tukee moottorijärjestelmä, joka käyttää DALI:n omaa SMC-materiaalia. Uusimmat melunvaimennus- ja Bluetooth-teknologiat, jotka DALI:n insinöörit ovat konfiguroineet, hiovat kuulokkeiden suorituskyvyn huippuunsa.

IO-12 on monipuolinen kuuloke, joka tarjoaa muun muassa korkearesoluutioisen toiston USB-C:n kautta ja kolme erilaista melunvaimennustilaa. Kuulokkeet tarjoavat hienovaraista yksityiskohtaisuutta, ylellisen keskialueen ja vaikuttavan basson, mikä takaa, että haluat palata niiden ääreen yhä uudelleen.

EISA HIGH-END HEADPHONES 2024-2025

Austrian Audio The Composer

Rakentaen tiiminsä vuosikymmenten kokemukselle kuulokemallien suunnittelussa, itävaltalainen valmistaja Austrian Audio on aloittanut vahvasti tällä korkealuokkaisella over-ear-mallilla. Composer-kuulokkeiden ääni vastaa nimeään, sillä niiden räätälöidyt 49 mm Hi-X -elementit ja avoimet kotelot luovat musiikillisen, dynaamisen ja yksityiskohtaisen äänikuvan, joka sopii erinomaisesti koti- tai studiokuunteluun.

Mukavuus on myös huippuluokkaa; kevyt metallirunko, tyylikäs verkkomuotoinen pääpanta ja laaja säätömahdollisuus takaavat täydellisen istuvuuden tuntien käyttöä varten. Mukana tuleva ylellinen kantokotelo sisältää kattavan valikoiman kaapeleita, jotka mahdollistavat Composerin huipputason esityksen nauttimisen suoraan pakkauslaatikosta, olipa kyseessä mikä tahansa DAC tai vahvistin. Nämä ovat kuulokkeet, joita kannattaa arvostaa ja vaalia.

EISA COMPACT DAC 2024-2025

iFi Audio GO Bar Kensei

GO Bar Kensei yhdistää USB DAC- ja kuulokevahvistinteknologiat kompaktissa, taskuun sopivassa muotoilussa, mikä tekee siitä täydellisen valinnan liikkeellä oleville audiofiileille. iFi Audion upea kannettava laite hyödyntää USB-C-liitäntää sekä virtalähteenä että korkean resoluution tiedostojen toistoon, ja se tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn kuulokkeille, olivatpa ne korvakäytävään asetettavat IEM:t tai perinteiset over-ear-mallit. Laitteessa on sekä 3.5 mm:n että 4.4 mm:n liitännät.

GO Bar Kensein suorituskyvyn avain on sen laadukas laitteistosuunnittelu ja JVCKenwoodin K2HD-prosessoinnin integrointi, joka palauttaa digitaalisten tallenteiden luonnollisen äänen. Käyttäjä voi valita erilaisia suotimia ja analogisia EQ-esiasetuksia hienosäätääkseen laitteen ääntä, ja kaikki nämä valinnat näytetään tyylikkään, harjatusta alumiinista valmistetun rungon tilavaloilla.

EISA PREMIUM WIRELESS SPEAKER 2024-2025

Meridian Ellipse

Meridianin DSP8000 XE- ja DSP9-tornikaiuttimien – yhtiön Extreme Engineering Programme -ohjelman lippulaivojen – suunnitteluperiaatteisiin perustuva Ellipse todistaa, että huippuluokan äänentoisto on mahdollista kompaktista, langattomasta kaiuttimesta. Kolmen aktiivisen kaiutinelementin ja tehokkaan DSP-alustan yhdistelmä tuottaa upean selkeyden, syvän basson ja tarvittaessa koko huoneen täyttävän äänen.

Suoratoistovaihtoehtoihin kuuluvat AirPlay, Chromecast, Spotify Connect ja Roon, ja lisäksi tarjolla on USB-, optinen ja analoginen tulo langallisia lähteitä varten. Meridianin Ellipse on näin ollen vaikuttavan monipuolinen, mikä näkyy myös sen ohjaussovelluksen tarjoamissa laajoissa äänen säätömahdollisuuksissa.

Home Theatre Display & Video

Home Theatre Display & Video -kategoriassa Philips 55OLED809 erottuu parhaana ostoksena OLED-televisioiden joukossa, tarjoten upean kuvanlaadun ja erinomaisen hinta-laatusuhteen. Hisense on vahvasti edustettuna myös PL2-mallillaan, joka palkittiin parhaana UST-projektorina (ultra short throw), ja 100E7NQ Pro, joka on suunniteltu jättimäisille näytöille. Näitä täydentävät TCL
vaikuttavat mallit, kuten 115X955 MAX, joka sai Statement TV -palkinnon valtavalla 115 tuuman näytöllään, ja TCL 75C855, joka voitti parhaan kotiteatteriin suunnatun mini-LED-television palkinnon. XGIMI Aura 2 puolestaan toi kotiin parhaan UST-projektorin palkinnon, ja XGIMI MoGo 3 Pro osoitti, että kannettavat projektorit voivat olla sekä monipuolisia että korkealaatuisia.

EISA BEST BUY OLED TV 2024-2025

Philips 55OLED809

Keskihintainen 55OLED809-televisio ylittää odotukset ja tarjoaa paljon enemmän kuin hintalappu antaa ymmärtää. Televisiossa yhdistyvät korkean kirkkauden OLED EX -paneeli ja Philipsin uusin P5 AI -prosessori, mikä tuottaa upeita tuloksia. Parannetun värigradaation ja HDR-sävykartoituksen ansiosta 4K HDR -sisältö toistuu dynaamisesti ja elävästi, kuitenkaan tinkimättä yksityiskohdista tai värien hienovaraisuudesta.

Televisiossa on myös laaja valikoima säätömahdollisuuksia, jotka mahdollistavat tarkat hienosäädöt eri esiasetettujen tilojen rinnalla. 55OLED809:n loistavaa kuvanlaatua tukee 70W:n 2.1-kanavainen äänijärjestelmä, joka tarjoaa selkeän ja laajan äänimaailman.

Philipsin televisio on myös suunniteltu pelaajia silmällä pitäen, sillä se sisältää automaattisen pelitilan vaihdon, VRR-tuen 144Hz:iin asti, nopeat vasteajat ja monipuolisen Game Bar -valikon. Lisäksi Ambient Intelligence V3 -järjestelmä säätää kuvan automaattisesti ympäristön valaistuksen mukaan, joten saat erinomaisen HDR-suorituskyvyn myös kirkkaassa huoneessa.

EISA BEST BUY UST PROJECTOR 2024-2025

Hisense PL2

Hisensen PL2-projektorin älykäs ja kompaktin kokoinen runko sekä ultra-short-throw-linssi tekevät siitä helpon sijoittaa mihin tahansa huoneeseen, missä se voi esitellä erinomaista kuvanlaatuaan ja laajaa ominaisuustarjontaansa. Tämä 4K HDR -malli tukee sekä Dolby Visionia että HDR10+:aa, ja sen yksilaser-valonlähde, jonka kirkkaus on 2700 luumenia, pystyy luomaan jopa 150 tuuman kuvia, jotka näkyvät hyvin myös ympäröivässä valossa.

Projektorin kuvansäätöominaisuuksiin kuuluvat muun muassa Filmmaker Mode, sujuvan liikkeen työkalut ja alhaisen viiveen pelitila. Lisäksi siinä on Hisensen VIDAA-käyttöjärjestelmän uusin versio, jota voi käyttää suoratoistosovelluksiin tai sisältöjen toistamiseen kolmesta HDMI-tulosta, joista kaksi on v2.1-standardin mukaisia.

Bluetooth- ja AirPlay 2 -yhteydet mahdollistavat musiikin kuuntelun projektorin sisäänrakennetun 2x15W kaiutinjärjestelmän kautta, joka tarjoaa myös hienostuneen ja tasapainoisen äänentoiston elokuville, televisiolle ja peleille. Hisensen PL2 on monipuolinen, helppokäyttöinen ja luokkansa huippusuorittaja.

EISA BEST BUY MINI LED TV 2024-2025

Hisense 65U7NQ

65U7NQ on erinomainen esimerkki siitä, miten Mini LED -teknologia on siirtynyt huippuluokan markkinoilta kuluttajaystävällisempiin hintaluokkiin. Tämä televisio erottuu edukseen laajojen ominaisuuksiensa, tyylikkään muotoilunsa ja suorituskykynsä ansiosta. 65 tuuman QD Mini LED -paneeli yhdistettynä Hisensen Hi-View Engine PRO -prosessoriin tuottaa kirkkaan ja terävän 4K HDR -kuvan, joka sopii täydellisesti olohuoneympäristöön ja monenlaiseen sisältöön.

Pelaajat hyötyvät Game Mode Pro -teknologioiden valikoimasta, johon kuuluu muun muassa AMD FreeSync Premium Pro ja jopa 144Hz:n VRR-tuki. Elokuvien ja TV-ohjelmien katselu on optimoitu Dolby Vision IQ:n, HDR10+:n ja Filmmaker Mode -tilan avulla.

Hisensen kattava VIDAA OS -älyalusta tarjoaa lisää ominaisuuksia, kuten WiSA-yhteensopivuuden langattomille kaiuttimille, kontrastia parantavan heijastuksia estävän suodattimen VA-paneelissa ja aurinkokennolla toimivan kaukosäätimen, joka poistaa paristojen vaihtamisen tarpeen.

EISA BEST FAMILY TV 2024-2025

Philips 65PML9009

Vaikka Philipsin 65PML9009, joka tunnetaan myös nimellä "The Xtra", on suunniteltu monipuoliseksi ja edulliseksi televisioksi, se hyödyntää silti uusinta teknologiaa. Tämä Mini LED -malli, jossa on 144Hz VA-paneeli ja Quantum Dot -värisuodatin, käyttää yhtiön 7. sukupolven P5-prosessoria tuottaakseen teräviä ja yksityiskohtaisia 4K HDR -kuvia, ja sen kirkkaus yltää jopa 1000 nitiin.

Ääni tulee huomaamattomasta stereokaiutinjärjestelmästä, joka tukee Dolby Atmos- ja DTS:X-dekoodausta. Lisäksi DTS Play-Fi -tuki mahdollistaa yhteensopivien langattomien kaiuttimien liittämisen laajemman äänikokemuksen saavuttamiseksi.

Television helppokäyttöinen ja muokattava Titan OS -käyttöjärjestelmä tarjoaa laajan valikoiman huippusovelluksia ja kanavia, joten katsottavaa riittää aina. 65PML9009 sulautuu tyylikkäästi mihin tahansa olohuoneeseen ohuen antrasiitinharmaan kehyksensä ja jalkojensa sekä kolmisivuisen Ambilight-valaistuksen ansiosta. Tämä on perheystävällinen televisio ilman kompromisseja.

EISA BEST HOME THEATRE OLED TV 2024-2025

Philips 65OLED+959

Philipsin 65OLED+959 yhdistää ainutlaatuisella tavalla kuvan- ja ääniteknologiat, mikä osoittaa brändin P5/AI Dual Engine -prosessorin ja uuden OLED META -paneelin tehon. Lisäksi mukana on Bowers & Wilkinsin kehittämä 5.1.2-kanavainen äänijärjestelmä, joka tekee tästä televisiosta todellisen elämyksen. Lopputulos? Upeat 4K HDR -kuvat, joissa on todelliset mustat sävyt, eloisat värit ja luokkansa paras HDR-kirkkaus, yhdistettynä mukaansatempaavaan surround-ääneen ja Dolby Atmos -kokemukseen, joka hurmaa uskollisuudellaan, voimallaan ja mittakaavallaan.

Television huippuluokkaista vetovoimaa lisää uusi Ambilight Plus -moottori, joka parantaa Philipsin ainutlaatuisen älyvalaistuksen tarkkuutta ja yksityiskohtaisuutta. Tyylikäs eurooppalainen muotoilu mahdollistaa 65 tuuman OLED-television kiinnittämisen joko seinälle tai tyylikkään ja vankan lattiatelineen päälle.

65OLED+959 on upea litteänäyttötelevisio, joka maksimoi kuvan ja äänen laadun kauniissa ja houkuttelevassa paketissa.

EISA GAMING TV 2024-2025

TCL 55C765

Uusimman sukupolven pelikonsolit ja tietokoneet ovat nostaneet suorituskyvyn rimaa, mikä tarkoittaa, että myös televisiolta vaaditaan edistyksellistä tekniikkaa optimaalisen pelikokemuksen saavuttamiseksi. TCL:n kilpailukykyisesti hinnoiteltu 55C765 on valmis tähän tehtävään, sillä se tukee 4K-toistoa 144Hz VRR:llä ja 1080p-toistoa 240Hz VRR:llä HDMI 2.1 -liitäntöjen kautta. Pelaaminen on reagoivaa, sujuvaa ja yksityiskohtaista, mihin vaikuttavat TCL:n Quantum Dot VA -paneelin ja Mini LED -taustavalojärjestelmän tarjoama kirkkaus ja värisyvyys.

Pelaajille suunnatut ominaisuudet, kuten esiasetetut kuvatilat, säädettävä Shadow Enhancement ja tähtäysapu, joka varmistaa, ettet koskaan menetä kohdetta, ovat käytettävissä TCL:n päivitetyn Game Bar -käyttöliittymän kautta. Tämä käyttöliittymä tarjoaa myös nopean yleiskatsauksen esimerkiksi ruudunpäivitysnopeudesta ja HDR-tilasta.

Lisäksi 55C765:ssä on Onkyon suunnittelema äänijärjestelmä, mikä tekee tästä televisiosta täydellisen kumppanin kaikille pelimissioillesi.

EISA GIANT TV 2024-2025

Hisense 100E7NQ Pro

Hisensen 100E7NQ Pro herättää heti huomion valtavalla 100 tuuman paneelillaan ja vangitsee katseen erinomaisella kuvanlaadullaan. Tämän television ydin on sen tarkasti hallittu 256-alueinen täyden matriisin paikallishimmennys, joka takaa vaikuttavan kontrastin, syvät mustat sävyt ja terävät HDR-kohokohdat jättimäisillä kuvillaan.

Television värintoisto on tasapainoinen ja vivahteikas, 4K-ylösskaalaus parantaa pienemmän resoluution sisältöjä, ja dynaaminen sävykartoitus varmistaa laadukkaan kuvanlaadun kaikissa tilanteissa. Vaikka 100 tuuman kuvat ovat tämän näytön keskipiste, äänentoistoa ei ole unohdettu – 2.1-äänijärjestelmä, jossa on taaksepäin suunnattu subwoofer bassoa varten, luo vaikuttavan äänimaailman.

Riippumatta siitä, katsotko Blu-ray-elokuvia, pelaat pelejä tai suoratoistat TV-sisältöjä Hisensen VIDAA-älyalustan kautta, 100E7NQ Pro tarjoaa mukaansatempaavan kokemuksen – ja kaiken tämän kohtuulliseen hintaan.

EISA UST PROJECTOR 2024-2025

XGIMI Aura 2

Valmistaudu uppoutumaan täysin elokuvateatterimaiseen kokemukseen XGIMI:n huippusuorituskykyisellä lähiheitto-projektorilla. Yhdistämällä 4K DLP -optiikan ja 2300 ISO-lumenin ”Dual Light 2.0” -laserlähteen, sekä tukemalla Dolby Vision HDR:ää ja IMAX Enhanced -sisältöä, Aura 2 lumoaa upealla kuvanlaadullaan. Urheilu, pelit sekä elokuvien ja TV-ohjelmien katselu hyötyvät laajasta kontrastista, terävistä yksityiskohdista ja poikkeuksellisesta värintoistosta. Projektorin kirkkaus tekee siitä sopivan sekä päiväaikaiseen katseluun että hämärässä valaistuksessa tapahtuvaan elokuvailtaan.

Aura 2 voi heijastaa jopa 150 tuuman kuvan ALR-näytölle tai suoraan seinälle, ja projektori säätää automaattisesti tarkennuksen, geometrian ja muut asetukset nopeasti tilanteeseen sopiviksi. Harman/kardonin nelikaiutinjärjestelmä Dolby Atmos- ja DTS-HD-dekoodauksella, sekä Android TV -integraatio täydentävät Aura 2:n aseman ensiluokkaisena kotiteatteriratkaisuna.

EISA HOME THEATRE MINI LED TV 2024-2025

TCL 75C855

Kun asetut TCL:n 75C855-television ääreen, sen suuri 75 tuuman näyttö lupaa heti elokuvateatterimaisen kokemuksen – ja juuri sen tämä huippusuorituskykyinen Mini LED -malli tarjoaa. Television siro ja huomaamaton kehys kätkee sisäänsä yli 2000 alueen taustavalojärjestelmän, joka hyödyntää kuusikide-LED-siruja parantaakseen tarkkuutta ja saavuttaakseen yli 3500 nitsin kirkkauden. Tuloksena on kuvat, joissa on korkea kontrasti ja erinomainen paikallinen yksityiskohtaisuus, mikä tuo 4K HDR -lähteet parhaimmillaan esille.

Värit ovat syvät mutta vivahteikkaat, kiitos sekä 75C855:n Quantum Dot -paneelin että TCL:n AiPQ-prosessorin, joka optimoi myös liiketoiston, kirkkauden ja HDR-tarkkuuden. Äänentoisto, joka tulee Onkyon kehittämästä kuusikaiuttimisesta Dolby Atmos -järjestelmästä, täydentää television vaikuttavaa kuvamaailmaa.

Yksinkertaisesti sanottuna, TCL:n 75C855 on kattava kotiteatteriratkaisu, joka tarjoaa kaiken tarvittavan upeaan elokuvakokemukseen kotona.

EISA PREMIUM MINI LED TV 2024-2025

Hisense 65U8NQ

Hisensen lippulaivamalli, Quantum Dot Mini LED -televisio, osoittaa valmistajan onnistuneen hienosäätämään paneeli-, taustavalo- ja prosessointiteknologioitaan tuottaakseen kuvia, jotka erottuvat tarkkuudellaan, selkeydellään, värikylläisyydellään ja kirkkaudellaan. 65U8NQ on ihanteellinen elokuvien katseluun, sillä se kykenee tuottamaan HDR-kohokohtia jopa 3000 nitin kirkkaudella, jota ohjaa tarkasti 1600-alueinen täyden matriisin Mini LED -moottori. Tämän dynaamisen kuvanlaadun tukena on kaiutinjärjestelmä, jossa on Dolby Atmos -korkeusajurit ja oma subwoofer.

Kaipaatko vielä enemmän äänimaailman immersiivisyyttä? Televisiossa on tuki WiSA-yhteensopiville langattomille kaiuttimille, ja sen ominaisuuslista on pitkä, sisältäen muun muassa IMAX Enhanced -sertifioinnin, Dolby Vision IQ Precision Detail -teknologian parhaan mahdollisen HDR-kuvan saavuttamiseksi sekä 4K/144Hz-pelaamisen.

65U8NQ ei ole vain esimerkillinen Mini LED -televisio, vaan myös monipuolinen premium-luokan näyttö, joka vetoaa laajaan yleisöön.

EISA PREMIUM OLED TV 2024-2025

Samsung QE65S95D

Samsung on nostanut Quantum Dot OLED -teknologiansa uudelle tasolle QE65S95D-televisiolla. Tämän kolmannen sukupolven paneeli tarjoaa entistä suuremman kirkkauden ja vaikuttavan laajan värikirjon, joka herättää 4K HDR -kuvan eloon. NQ4 AI Gen2 -prosessori varmistaa, että jokainen lähde ja sisältötyyppi esitetään parhaalla mahdollisella tavalla, maksimoiden yksityiskohdat, värit, kontrastin ja liikkeen.

Kuvat ovat myös vapaita heijastuksista paneelin "häikäisemättömän" mattapinnan ansiosta, mikä tekee QE65S95D-televisiosta erinomaisen valinnan sekä pimeisiin että kirkkaisiin huoneisiin. Upean kuvanlaadun lisäksi televisio tarjoaa voimakkaan ja ilmaisuvoimaisen äänentoiston 4.2.2-kanavaisella kaiutinkonfiguraatiolla, joka tukee Dolby Atmos -teknologiaa.

Television ulkoasu on myös huippuluokkaa, yhdistäen ohuen profiilin ja korkealaatuisen viimeistelyn One Connect -laatikon kanssa, mikä tekee siististä asennuksesta helppoa.​

EISA STATEMENT TV 2024-2025

TCL 115X955 Max

Istu alas kuin elokuvateatterissa TCL:n 115X955 Max -television ääreen, joka tarjoaa valtavan 115 tuuman 4K-näytön, huikean 5000 nitin kirkkauden ja yli 20 000 valonhallinta-aluetta. Tämän huippumallin kuvanlaatu oikeuttaa sen aseman lippulaivana – kuvan terävyys, värikylläisyys ja dynaamisuus ovat erinomaisia, ja yksityiskohtien ja realismin taso on vaikuttavaa tällä seinän täyttävällä skaalalla.

115X955 Max on valmis ottamaan keskipisteen tilavassa olohuoneessa tai omistetussa kotiteatterissa. Se tukee HDR10+ Adaptive- ja Dolby Vision IQ -teknologioita, jotka säätävät kuvan automaattisesti ympäristön valaistusolosuhteiden mukaan. Samalla sen 6.2.2-kaiutinjärjestelmä, jonka teho on 240W, tarjoaa vaikuttavan ja mukaansatempaavan Dolby Atmos -äänen.

TCL:n 115X955 Max on upea esimerkki huipputason televisioteknologiasta ja on varmasti tilan arvoinen kodissasi!

EISA FAMILY PROJECTOR 2024-2025

Hisense C1

Hisensen C1-projektori tiivistää yhtiön "Laser TV" -osaamisen pieneen ja tyylikkääseen, vain 25 cm leveään laitteeseen, joka on rakennettu kestävään, anodisoidusta alumiinista valmistettuun koteloon. Kompaktin kokonsa ansiosta projektoria on helppo siirtää huoneesta toiseen, ja sen lyhyt 1.2:1 heittosuhde sekä helppokäyttöinen asennusjärjestelmä, joka automatisoi tarkennuksen, keystone-korjauksen ja näytön kohdistuksen, tekevät sen asentamisesta vaivatonta.

Kun projektori on asennettu, sen kolmivärinen laser-valonlähde tuo väriä ja kirkkautta DLP-teknologialla luotuihin 4K-kuviin, ja se tukee sekä Dolby Vision- että HDR10+-sisältöä. C1 on erinomainen valinta elokuvia rakastaville perheille ja toimii myös todellisena viihdekeskuksena. Projektorissa on HDMI- ja USB-liitännät ulkoisia lähteitä varten, pääsy tilauspohjaisiin sovelluksiin VIDAA-käyttöliittymän kautta sekä JBL:n virittämä laadukas stereokaiutinjärjestelmä.

Tuomalla C1-projektorin olohuoneeseesi voit nauttia upeista elokuvaelämyksistä!

EISA PORTABLE PROJECTOR 2024-2025

XGIMI MoGo 3 Pro

Olitpa kotona tai liikkeellä, XGIMI:n pieni ja tyylikäs kannettava projektori tarjoaa ison ruudun viihdettä vaivattomasti. Sylinterimäisen muotonsa ansiosta MoGo 3 Pro -projektoria voi helposti kääntää alustallaan ja heijastaa Full HD HDR -kuvia mille tahansa pinnalle, lattiasta kattoon, joko suoraan tai kulmassa. Kuva kohdistuu automaattisesti XGIMI:n ISA 2.0 -teknologian ansiosta, joka varmistaa, ettei mikään este pääse häiritsemään katselua.

Projektorin jalusta toimii myös kaiuttimena, ja sen 360 asteen äänentoisto tulee harman/kardonin suunnittelemasta järjestelmästä. MoGo 3 Pro -projektoria voi käyttää myös musiikin toistoon Bluetoothin kautta tai tunnelmavalona, jossa on erilaisia värejä ja efektejä.

Katsottavaa ei myöskään tarvitse etsiä kaukaa, sillä Google TV on sisäänrakennettu, joten suoratoistopalvelut ja sovellukset ovat helposti saatavilla. Lisäksi mikro-HDMI-tulo tukee pelikonsolien ja levyasemien liittämistä. MoGo 3 Pro pitää sinut viihdytettynä missä tahansa oletkin.

Mobile Devices

Vuoden 2024-2025 EISA-palkinnot Mobile Devices -kategoriassa kattavat laajan kirjon uusinta mobiiliteknologiaa.

EISA AI Smartphone 2024-2025 -palkinnon voittanut OPPO Reno12 Pro on älypuhelin, joka hyödyntää tekoälyä innovatiivisella tavalla parantaakseen käyttäjäkokemusta. Sen kehittyneet AI-ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen valinnan niille, jotka arvostavat älykkäitä ratkaisuja arjessaan.

EISA Creator Smartphone 2024-2025 -palkinnon saanut Sony Xperia 1 VI on suunniteltu sisällöntuottajille, tarjoten ammattilaistason kameratekniikkaa ja luovan työn työkaluja, jotka nostavat valokuvaamisen ja videotuotannon uusiin ulottuvuuksiin.

Älykellojen puolella Huawei Watch 4 Pro Space Edition voitti EISA Smartwatch 2024-2025 -palkinnon. Tämä kello yhdistää huipputeknologian ja futuristisen designin, tehden siitä erinomaisen valinnan niille, jotka haluavat pysyä ajan tasalla sekä tyylin että teknologian suhteen.

Oura Ring voitti EISA Smart Ring 2024-2025 -palkinnon, ja se on älysormus, joka mittaa tarkasti käyttäjän hyvinvointia ja terveyttä. Tämä laite on edelläkävijä omassa luokassaan, yhdistäen hienostuneen muotoilun ja huipputason teknologian.

EISA Smartphone 2024-2025 -palkinnon voittanut HONOR 200 Pro tuo markkinoille puhelimen, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja monipuoliset ominaisuudet kilpailukykyiseen hintaan, mikä tekee siitä loistavan valinnan vaativille käyttäjille.

Lopuksi, Morel Biggie voitti EISA Portable Loudspeaker 2024-2025 -palkinnon, mikä tekee siitä täydellisen kumppanin mobiililaitteille, kun halutaan nauttia korkealaatuisesta äänestä missä tahansa.

EISA AI SMARTPHONE 2024-2025

OPPO Reno12 Pro

OPPO Reno12 Pro erottuu edistyneiden tekoälyominaisuuksiensa ansiosta monilla eri osa-alueilla.

AI Eraser 2.0 poistaa vaivattomasti ei-toivotut kohteet valokuvista, mikä takaa puhtaammat ja ammattimaisemman näköiset kuvat. AI Clear Face parantaa ryhmäkuvien laatua lisäämällä terävyyttä ja vähentämällä vääristymiä, jolloin jokainen kasvo kuvassa erottuu selkeästi. AI LinkBoost varmistaa sujuvan yhteyden heikossakin verkko-ympäristössä, parantaen näin verkkoelämyksiäsi.

Lisäksi Reno12 Pro:ssa on 6,7 tuuman AMOLED-näyttö, tehokas MediaTek Dimensity 7300-Energy -prosessori ja 5000 mAh akku, joka tukee pikalatausta. Nämä ominaisuudet tekevät siitä monipuolisen laitteen sekä tekoälyharrastajille että tavallisille käyttäjille.

EISA CREATOR SMARTPHONE 2024-2025

Sony Xperia 1 VI

Sony Xperia 1 VI erottuu luovien ammattilaisten ykköspuhelimena sen vaikuttavien elokuvan kuvausominaisuuksien ja kehittyneen "Exmor T for mobile" -sensorin ansiosta, joka tarjoaa huipputason valokuvausominaisuuksia.

Valokuvauksen harrastajille puhelin tarjoaa kolmoiskamerajärjestelmän, jossa on 16 mm ja 24 mm linssit sekä lisänä 48 mm polttoväli. Lisäksi puhelimessa on jatkuva optinen 85-170 mm teleobjektiivi, jossa on myös telemakro-ominaisuus. Kaikki linssit ovat varustettu ZEISS-optiikalla ja ihmisen asennon tunnistusteknologialla.

Laite tukee 4K HDR -videotallennusta jopa 120 kuvan sekuntinopeudella, mikä takaa elokuvamaisen laadun ja upeat kuvaustulokset. Lisäksi 6,5 tuuman OLED-näyttö 120 Hz virkistystaajuudella, Snapdragon 8 Gen 3 -prosessori ja 5000 mAh akku, joka mahdollistaa jopa kahden päivän käytön, tekevät siitä tehokkaan työkalun kaikkiin multimediatehtäviin.

EISA SMART RING 2024-2025

Oura Ring

Tämän älysormuksen edistyneet ominaisuudet ja vankka laitteisto tekevät siitä parhaan tuotteensa innovatiivisessa kategoriassa. Oura Ring, joka on valmistettu kestävästä titaanista ja päällystetty PVD-pinnoitteella, on kevyt ja vedenkestävä jopa 100 metrin syvyyteen saakka.

Sormuksessa on 15 anturia, mukaan lukien vihreät, punaiset ja infrapuna-LEDit, jotka seuraavat sykettä, lämpötilaa ja veren happisaturaatiota (SpO2). Käyttäjät saavat kattavia terveysnäkemyksiä, kuten unen analysointia, aktiivisuuden seurantaa ja stressin hallintaa. Lisäksi sormuksen jopa 7 päivän akun kesto takaa keskeytymättömän terveydentilan seurannan, mikä tekee siitä välttämättömän työkalun hyvinvoinnista kiinnostuneille.

EISA SMARTPHONE 2024-2025

HONOR 200 Pro

HONOR 200 Pro erottuu parhaana älypuhelimena erinomaisen kameransa, vaikuttavan suorituskykynsä ja upean viimeistelynsä ansiosta.

Puhelimessa on monipuolinen kolmoiskamerajärjestelmä, joka sisältää 50 megapikselin pääsensorin, 50 megapikselin teleobjektiivin ja 12 megapikselin ultralaajakulmaobjektiivin. Näiden avulla puhelimella saa upeita kuvia erilaisissa olosuhteissa. Erityisesti muotokuva-tila tuottaa ammattitasoisia otoksia hienoilla bokeh-efekteillä.

Kameran lisäksi HONOR 200 Pro:ssa on tyylikäs ja roiskeenkestävä muotoilu. Puhelimessa on kirkas 6,78 tuuman OLED-näyttö, jonka virkistystaajuus on 120 Hz. Tehokas Snapdragon 8s Gen 3 -piirisarja ja kestävä 5200 mAh akku, joka tukee 100W pikalatausta, tekevät tästä laitteesta huippuluokan kilpailijan älypuhelinmarkkinoilla.

EISA SMARTWATCH 2024-2025

Huawei Watch 4 Pro Space Edition

Huawei Watch 4 Pro Space Edition erottuu parhaana älykellona ainutlaatuisen kaksivärisen nanokiteisen keraamisen kehyksensä ansiosta. Tämä kehys ei ainoastaan lisää kellon tyylikkyyttä, vaan tarjoaa myös erinomaista kestävyyttä timantinkaltaisen hiilipinnoitteen ansiosta, mikä tekee kellosta kaksi kertaa naarmunkestävämmän.

Space Edition on parannettu versio tavallisesta Watch 4 Pro -mallista, ja siinä on harmaa titaaniranneke, joka tuo kelloon hienostunutta eleganssia ja kestävyyttä. Kello säilyttää huipputason ominaisuudet, kuten 1,5 tuuman LTPO AMOLED -näytön, eSIM-tuen ja 5 ATM -vesitiiviyden, mikä varmistaa, että se loistaa sekä tyylissä että toiminnallisuudessa.

EISA PORTABLE LOUDSPEAKER 2024-2025

Morel Biggie

Leikkisästä nimestään ja laajasta värivalikoimastaan huolimatta Morelin Biggie on langaton kaiutin, joka tarjoaa enemmän kuin pelkkää hauskuutta. Vaikka se on kooltaan pieni ja helposti mukana kuljetettava tyylikkään nahkaisen kantokahvansa ja sisäänrakennetun ladattavan akun ansiosta, sen kaksitiekaiutinjärjestelmä – 25 mm diskantti ja 100 mm bassoelementti, joilla on omat vahvistimet – tuottaa suuren ja voimakkaan äänen.

Hyödyllisiin ominaisuuksiin kuuluvat True Wireless Stereo (TWS), jonka avulla voit yhdistää kaksi Biggie-kaiutinta erilliseen kaksikanavajärjestelmään, nopea lataus USB-C-liitännän kautta ja tuki Bluetooth Auracastille. Myös muotoilu tekee vaikutuksen, sillä Biggien valaistut säätimet tekevät asennuksesta helppoa ja pitävät sinut ajan tasalla akun tilasta.

In-Car Electronics

Vuoden 2024–2025 EISA In-Car Audio -luokan tuotteiden joukossa on kaikkea multimedialaitteista ja DSP-vahvistimista huippuluokan komponentteihin ja premium-tason subwoofereihin.

Palkittujen tuotteiden lista sisältää muun muassa isolla näytöllä varustetun Sony XAV-9550ES 1-DIN autosoittimen sekä ESX VE1300.11SP -vahvistimen, joka yhdistää tehokkaan signaalinkäsittelyn ja äänenvahvistuksen. Lisäksi BlackVue DR970X-2CH Box Plus on osoittautunut erinomaiseksi kojelautakameraksi, ja BRAX REVELATION RX2 PRO edustaa huippuluokan vahvistimia. Näiden lisäksi palkittiin myös ESB Novemila -sarjan komponentit, Eton UG BMW Ultimate -sarjan integraatioratkaisu, KEF Reference Audio System -järjestelmä Lotus Eletressä, HELIX V EIGHTEEN DSP -järjestelmä sekä Ground Zero GZPW-10SQX -subwoofer ja Hertz Venezia V8 DSP -vahvistin venekäyttöön.

EISA IN-CAR HEAD UNIT 2024-2025

Sony XAV-9550ES

Tämä on jälkiasennettavien auton multimedialaiteiden huippu: suuri kelluva näyttö, korkearesoluutioinen ääni ja integroitu DSP. Vakio 1-DIN-runko sopii useimpiin autoihin, ja suuri 10,1 tuuman kapasitiivinen ja kelluva kosketusnäyttö takaa erinomaisen käytettävyyden kaikissa olosuhteissa.

ADAU-perheen DSP:n avulla laite pystyy käsittelemään äänitietoja ja rikastamaan niitä toiminnoilla, kuten taajuuskorjaimilla, jakosuotimilla ja viiveillä, joko standardi- tai kaksisuuntaisissa plus subwoofer -järjestelmissä. Laite tukee natiivisti HD-tiedostoja jopa 32/768-resoluutiolla, DSD-tiedostoja jopa 512x-tarkkuudella ja LDAC:ia Bluetoothin kautta. Yhdistettynä ESS DAC:in laatuun, tämä takaa maksimaalisen äänenlaadun.

Sisäinen 4x55 watin vahvistin mahdollistaa välittömän kuuntelun, ja laaja liitettävyys, mukaan lukien kolme videoporttia turvakameroille ja Wi-Fi-yhteys, mahdollistaa älypuhelimien edistyneen hallinnan. Näiden ominaisuuksien ja laadukkaan rakenteen ansiosta Sony XAV-9550ES asettuu markkinoiden edistyneimmäksi auton multimediasoittimeksi.

EISA IN-CAR DSP AMPLIFIER 2024-2025

ESX VE1300.11SP

ESX VE1300.11SP on huippuluokan äänentoistolaite, joka on suunniteltu vaativille käyttäjille. Siinä on 11 vahvistinkanavaa: yhdeksän kanavaa tarjoaa 100 watin tehon 4 ohmin impedanssilla ja kaksi kanavaa 200 watin tehon 2 ohmin impedanssilla subwoofereille.

EPS-Pro-teknologian ansiosta laite sopii kaikkiin ajoneuvoihin, myös sellaisiin, joissa on tehokkaat tehdasvahvistimet tai diagnostiikkajärjestelmät. Signaaliprosessori on varustettu kahdella modernilla DSP-ytimellä ja AKM:n 32-bittisillä muuntimilla, mikä takaa tarkan äänen. 96 kHz näytteenottotaajuus ja yli 40 kHz taajuusalue tekevät laitteesta täydellisen hi-res-äänentoistoon.

Lisäksi laitteessa on korkealaatuinen Bluetooth, joka mahdollistaa äänentoiston suoratoiston ja DSP-ohjelmoinnin sovelluksen kautta. ESX VE1300.11SP on suositeltava valinta audiofiileille, jotka arvostavat parasta äänenlaatua.

EISA IN-CAR DASHCAM 2024-2025

BlackVue DR970X-2CH Box Plus

BlackVue jatkaa kehityksen kärjessä kojelautakameramarkkinoilla, ja DR970X-2CH Box Plus on tästä hyvä esimerkki. Tässä mallissa on kaksi kameraa, eteen ja taakse, jotka on liitetty piilotettavaan tallennusmoduuliin, mikä parantaa turvallisuutta murtautumistilanteessa.

Etukamerassa on 4K-resoluutio ja huippuluokan Sharp Sony STARVIS 2 -linssi, mikä takaa erinomaisen tallennuslaadun. Moduuliin tallennettu muistikortti on vaikeammin saavutettavissa, mikä vähentää varkauden riskiä.

Muita merkittäviä ominaisuuksia ovat HEVC-pakkausalgoritmi, valvontatila pysäköinnin aikana, BlackVue Cloud -tuki LTE-yhteyden kautta ja integroitu GNSS-paikannus. DR970X-2CH Box Plus on näin ollen yksi markkinoiden edistyksellisimmistä kojelautakameroista.

EISA IN-CAR AMPLIFIER 2024-2025

BRAX REVELATION RX2 PRO

Audiotec Fischer on saavuttanut sen, mitä ennen pidettiin mahdottomana: tuonut markkinoille ensimmäisen "digitaalisen" vahvistimen Brax-tuotemerkillä, BRAX REVELATION RX2 PRO. Tämä autokäyttöön suunniteltu vahvistin hyödyntää Purifi "Eigentakt"-teknologiaa, joka asettaa uudet standardit suorituskyvylle ja äänenlaadulle.

BRAX REVELATION RX2 PRO käyttää markkinoiden parhaita komponentteja ja tarjoaa vaihtoehtoja sekä analogiselle että digitaaliselle tulomoduulille, varmistaen parhaan mahdollisen signaalin laadun. Vahvistin tuottaa valtavan tehon, 2 x 300 wattia 4 ohmilla tai 2 x 510 wattia 2 ohmilla, ja täysin puhtaan äänen ilman vääristymiä.

Tämä moderni ja kompakti Class-D-vahvistin on erinomainen valinta, kun haluat huippulaatua.

EISA IN-CAR HIGH END COMPONENT 2024-2025

ESB Novemila Series

ESB Novemila-sarja edustaa huippuluokan kaiutinsuunnittelua, jossa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu. Sarja yhdistää laadukkaat materiaalit, huipputeknologian ja tyylikkään muotoilun erinomaiseen äänenlaatuun.

Sarjan 25 ja 28 millimetrin diskanttikaiuttimissa käytetään erityistä neodyymia (N52H) kaksinkertaisessa magneettirakenteessa, mikä parantaa tehokkuutta ja minimoi vääristymät. Diskanttikupoli on valmistettu kevyestä japanilaisesta silkistä, ja sen "kukka"-etulevy toimii myös akustisena linssinä.

165 millimetrin bassokaiutin ja sarjan keskiäänielementit hyödyntävät samankaltaisia teknologioita, kuten ylimitoitettua neodyymimagneettia ja hiilikuitumembraania. ESB UMA-yksikkö yhdistää diskantin ja keskiäänen yhteen laipioon, mikä takaa erinomaisen suorituskyvyn.

Novemila-sarja muuttaa auton kaiuttimien suunnittelun, asettaen äänenlaadun ja italialaisen designin etusijalle.

EISA IN-CAR INTEGRATION 2024-2025

Eton UG BMW Ultimate Series

Markkinoilla on ollut jo pitkään jälkiasennettavia kaiuttimia tiettyihin ajoneuvotyyppeihin, mutta Eton vie tämän konseptin askeleen pidemmälle BMW-ajoneuvoille tarkoitetulla UG BMW ULTIMATE -sarjallaan. Tämä high-end "Graphit" kaiutinsarja on suunniteltu BMW-mallikohtaisesti, ja se sopii useimpien BMW-mallien oviin, kojelautaan ja bassokaiutinkoteloon plug & play -periaatteella.

Sarjan 4-tuumainen keskiäänikaiutin ja 8-tuumainen bassokaiutin ovat varustettu vakailla valualumiinikoreilla ja "Graphit"-komposiittikartioilla, ja bassokaiuttimessa on suuri 2,5-tuumainen äänikela.

Sarjaan kuuluu myös diskanttikaiutin, jossa on 1,25-tuumainen käsin käsitelty kangaskupu ja takakammio metallikotelossa – kaikki valmistettu Saksassa. Tämä tekee UG BMW ULTIMATE -sarjasta huippuvalinnan vaativille äänentoiston ystäville.

EISA IN-CAR OEM PREMIUM AUDIO SYSTEM 2024-2025

Lotus Eletre with KEF Reference Audio System

Perinteet kohtaavat innovaation Lotus Carsin ja KEF Audion yhteistyössä, jossa yhdistyvät huipputason autotekniikka ja edistyksellinen ääniteknologia. Täyssähköisessä Lotus Eletre Hyper-SUV, joka tarjoaa yli 900 hevosvoimaa "R"-versiossa, sisätilat on parannettu KEFin suunnittelemilla äänentoistojärjestelmillä.

KEF Reference Audio System Eletressä tuottaa immersiivisen 3D-äänikokemuksen 23 kaiuttimen avulla, hyödyntäen KEF Uni-Q -elementtiä ja Uni-Core-subwoofer-teknologiaa. Tämä 2160 watin järjestelmä on suunniteltu tarjoamaan tarkkaa ääntä jokaiselle Eletren neljästä istuimesta ja on täydellisesti integroitu auton sisätiloihin.

KEF ja Lotuksen yhteistyö ilmentää molempien merkkien innovaatio- ja laatuperiaatteita, asettaen uudet standardit luksusajokokemukselle.

EISA IN-CAR PREMIUM UPGRADE 2024-2025

HELIX V EIGHTEEN DSP

Jos haluat päivittää ajoneuvosi huippuluokan varusteilla ja paremmalla äänentoistolla, Helix V EIGHTEEN DSP on erinomainen valinta. Tämä ainutlaatuinen 18-kanavainen vahvistin pystyy kilpailemaan nykyaikaisten monikanavaisten tehdasjärjestelmien kanssa, ja sen asennus vaatii vain yhden yksikön.

18 sisääntuloa ja 20 DSP-kanavaa mahdollistavat IOR-toiminnon, jossa ajoneuvon kanavat kulkevat 1:1 DSPn ja vahvistimen läpi, parantaen äänenlaatua monikanavaisissa järjestelmissä. Signaaliprosessorissa on kaksi prosessoriydintä ja se käyttää 'DSP PC-Tool' -ohjelmistoa, joka sisältää ainutlaatuisia ominaisuuksia, kuten virtuaaliset kanavat ja TuneEQ.

Helix V EIGHTEEN DSP tarjoaa myös HiFi-tason ääntä uusimmalla Class-GD-vahvistinteknologialla, mahdollistaen yli 1000 watin tehon tehokkaasta virtalähteestä. Tämä vahvistin on täydellinen valinta niille, jotka etsivät parasta äänenlaatua ja kattavaa päivitystä ajoneuvonsa äänentoistojärjestelmää.

EISA IN-CAR SUBWOOFER 2024-2025

Ground Zero GZPW 10SQX

Tämä huippuluokan subwoofer tarjoaa erinomaista suorituskykyä ja on ihanteellinen matalimpien taajuuksien luonnolliseen ja dynaamiseen toistoon. Ground Zeron insinöörit ovat suunnitelleet hämähäkkirakenteen uudelleen, saavuttaen kartion lineaarisemman liikkeen, ja ovat myös parantaneet kaiuttimen reunamateriaalia käyttämällä Santoprene TPV -kumia.

Tämä materiaali tarjoaa suuremman elastisuuden ja nopean palautumisen sekä säilyttää fyysiset ominaisuutensa rasituksesta ja laajasta lämpötila-alueesta huolimatta. Nämä muutokset vähentävät mekaanista vastusta kartion liikkeen aikana, mikä parantaa lineaarisuutta.

Tämän ansiosta uusi Ground Zero on tehokas, nopea ja erittäin tarkka subwoofer. Yhdistettynä hyvään vahvistimeen, GZPW 10SQX ilahduttaa kaikkia laadukkaan äänen ystäviä, ja mikä tärkeintä, se tekee sen kohtuullisella hinnalla.

EISA MARINE AUDIO COMPONENT 2024-2025

Hertz Venezia V8 DSP

Yhteys auto- ja veneaudion välillä on selvä: musiikin nauttiminen liikkeellä ollessa. Vesiympäristössä tarvitaan kuitenkin erityisiä ominaisuuksia, ja Hertz Venezia V8 DSP tarjoaa täydellisen ratkaisun veneen korkealaatuiseen äänentoistojärjestelmään. Tämä kompakti ja vedenkestävä laite on suojattu kosteudelta, suolalta, UV-säteilyltä ja korroosiolta, ja se mahdollistaa Hi-Res-musiikin kuuntelun neljässä eri ympäristössä, joissa jokaisessa on optimoidut ääniasetukset.

Laitteessa on 8 kanavaa, jotka tuottavat 85 wattia RMS-tehoa 4 ohmin kuormalla, hyödyntäen ADC-teknologiaa. Se tukee sekä analogisia että digitaalisia sisääntuloja ja hallitsee äänentoistoa 14-kanavaisella DSP:llä, jota ohjaa käyttäjäystävällinen bit Wave -ohjelmisto.

A2B-teknologian ansiosta yksi digitaalinen yhteys veneen infotainment-järjestelmään riittää takaamaan vähäisen johdotuksen ja korkearesoluutioisen äänen. Saatavana sekä 12- että 24-volttisena, Venezia V8 DSP on kompakti ja tehokas ratkaisu, joka takaa laadukkaan musiikkielämyksen jopa avomerellä.

Photography

Vuoden 2024-2025 EISA Photography -palkinnot heijastavat järjestön juuria ja sen syntyä kameralehdistä, joissa valokuvausalan asiantuntijat arvioivat markkinoiden parhaita kameroita ja linssejä.

Vuoden kameraksi valittiin Sony Alpha 9 III, joka jatkaa edeltäjiensä perinnettä, tarjoten salamannopeaa automaattitarkennusta ja vaikuttavaa kuvanlaatua ammattilaisille. Nikon taas juhlii voittoa kahdessa kategoriassa: Nikon Z6III voitti parhaan täysikennoisen edistyneen kameran palkinnon, ja Nikon Zf nappasi parhaan täysikennoisen kameran tittelin, korostaen Nikonin sitoutumista korkealuokkaiseen kuvantamiseen.

Kameran runkojen lisäksi EISA-palkinnot kunnioittavat myös objektiivien laatuja. SIGMA 50mm F1.2 DG DN | Art valittiin vuoden objektiiviksi, ja Sony FE 70-200mm F4 Macro G OSS II sai parhaan telezoom-objektiivin palkinnon. Tamron taas vakuutti tuomariston kahdella erinomaisella valovoimaisella zoom-objektiivillaan, 70-180mm F/2.8 Di III VC VXD G2 ja 17-50mm F4 Di III VXD, jotka molemmat voittivat omissa kategorioissaan parhaat ostokset.

Kompaktikameroiden kategoriassa Fujifilm X100VI nousi esiin ainutlaatuisella muotoilullaan ja poikkeuksellisella suorituskyvyllään, tarjoten kompaktin koon ilman kompromisseja kuvanlaadussa. Panasonicin Lumix G9II palkittiin parhaana Micro Four Thirds -kamerana, joka tarjoaa monipuolisuutta ja laadukasta kuvanlaatua harrastajille ja ammattilaisille. Suomessa Kamera-lehti on EISAn Photo Expert -ryhmän jäsen. Palkitut tuotteet on esitelty tarkemmin Kamera-lehden ja EISAn verkkosivuilla.

EISA ADVANCED FULL-FRAME CAMERA 2024-2025
Nikon Z6III

EISA APS-C CAMERA 2024-2025
Sony Alpha 6700

EISA BEST BUY TELEPHOTO ZOOM LENS 2024-2025
TAMRON 70-180mm F/2.8 Di III VC VXD G2

EISA BEST BUY WIDE ANGLE ZOOM LENS 2024-2025
TAMRON 17-50mm F4 Di III VXD

EISA CAMERA OF THE YEAR 2024-2025
Sony Alpha 9 III

EISA COMPACT CAMERA 2024-2025
Fujifilm X100VI

EISA FULL-FRAME CAMERA 2024-2025
Nikon Zf

EISA LENS OF THE YEAR 2024-2025
SIGMA 50mm F1.2 DG DN | Art

EISA MICRO FOUR THIRDS CAMERA 2024-2025
Panasonic Lumix G9II

EISA PHOTO/VIDEO ZOOM LENS 2024-2025
Canon RF 24-105mm F2.8 L IS Z

EISA PORTRAIT LENS 2024-2025
Nikon NIKKOR Z 135mm f/1.8 S Plena

EISA STANDARD ZOOM LENS 2024-2025
SIGMA 28-45mm F1.8 DG DN | Art

EISA SUPER TELEPHOTO ZOOM LENS 2024-2025
Nikon NIKKOR Z 180-600mm f/5.6-6.3 VR

EISA SUPERZOOM LENS 2024-2025
Nikon NIKKOR Z 28-400mm f/4-8 VR

EISA TELEPHOTO LENS 2024-2025
Sony FE 300mm F2.8 GM OSS

EISA TELEPHOTO ZOOM LENS 2024-2025
Sony FE 70-200mm F4 Macro G OSS II

EISA ULTRA WIDEANGLE LENS 2024-2025
Laowa 10mm f/2.8 Zero-D FF

EISA ULTRA WIDEANGLE ZOOM LENS 2024-2025
Canon RF 10-20mm F4 L IS STM

EISA WIDEANGLE LENS 2024-2025
Sony FE 16-25mm F2.8 G

Lisätietoja ja esittelyt kaikista voittajista löytyvät myös EISAn verkkosivuilta eisa.eu.