Catawiki on kansainvälinen verkkohuutokauppa-alusta, joka on erikoistunut harvinaisiin ja keräilyesineisiin. Vuonna 2008 perustettu alusta tarjoaa mahdollisuuden ostaa ja myydä laajan valikoiman erikoistuotteita, kuten taidetta, antiikkia, kelloja, koruja ja hifilaitteita. Kaikki huutokaupat ovat asiantuntijoiden valvomia, mikä takaa ainakin jossain määrin tuotteiden laadun ja aitouden, tehden Catawikista luotettavan ja arvostetun kaupankäyntialustan keräilijöille ympäri maailmaa.


Hifilaitteiden aarreaitta

Catawiki on tullut tunnetuksi erityisesti harvinaisten ja laadukkaiden hifilaitteiden osalta, mikä tekee siitä houkuttelevan kohteen sekä audioharrastajille että keräilijöille. Catawikin hifilaitteiden osiossa on tarjolla laaja valikoima klassikkovalmistajia, kuten McIntosh, Bang & Olufsen ja Marantz, jotka ovat tunnettuja korkeatasoisesta äänentoistostaan ja ikonisesti muotoilluista laitteistaan.

Sivusto tarjoaa myös turvallisen ja selkeän maksu- ja toimitusprosessin: voit maksaa luotto- ja pankkikorteilla, PayPalilla tai pankkisiirrolla, ja maksun suorittamisen jälkeen myyjällä on kolme työpäivää lähettää tuote ostajalle. Useimmiten ostaja saa myös seurantatiedot lähetyksestä, ja Catawiki toimii välikätenä pitämällä maksut hallussaan siihen asti, kunnes ostaja on vastaanottanut tuotteen. Tämä varmistaa turvallisen kaupankäynnin molemmille osapuolille.

Catawiki yhdistää vintage- ja modernin äänentoiston tarjoten keräilijöille ja audiofiileille ainutlaatuisia mahdollisuuksia hankkia laadukkaita ja harvinaisia hifilaitteita huutokauppatyyliin.

Lisätietoja: Catawiki