Blu-ray-levyistä ei näillä näkymin ole tulossa 8K-tarkkuudella toimivaa versiota. Asiasta kertoi Home Theater Choicelle 8K Associationin toimitusjohtaja Chris Chinnock. Asiasta on keskusteltu Blu-ray Disc Associationin kanssa, mutta päätös on ollut kielteinen. Chinnockin mukaan keskustelut voidaan aloittaa uudelleenkin, mutta todennäköisesti niin ei tule tapahtumaan.

Ensimmäiset 8K-tarkkuuteen pystyvät televisiot tulivat markkinoille reilu vuosi sitten, ja vuoden 2019 aikana tarjontaa on tullut lisää. Syksyllä julkaistiin myös viralliset 8K-määritykset. Samsungin Euroopan strateginen johtaja Craig Cunningham on kertonut Home Theater Choicelle, että vaikka 8K-markkinat ovatkin ylittäneet odotukset, odotuksiin suhtaudutaan näin varhaisessa vaiheessa varauksella.

Chinook esittää ratkaisuksi, että 8K-materiaalia saatettaisiin tulevaisuudessa levittää suoratoiston lisäksi USB-tikuilla. Tokiossa vuonna 2020 järjestettävät olympialaiset on myös tarkoitus lähettää 8K-lähetyksinä. Niille, jotka ovat ehtineet jo hankkia 8K-television, tärkein keino nähdä 8K-materiaalia tulee olemaan myös lähitulevaisuudessa tekoälypohjainen ylinäytteistys.