Puolalainen Acuhorn on julkistanut kaksi uutta laitetta. Toinen niistä on digitaalinen RATE-vahvistin ja toinen R2R-verkkotoistin da-muuntimella.

RATE on audiofiilitasoinen vahvistin D-luokassa. Piirin siihen on toimittanut Texas Instruments. Tehoa ilmoitetaan 2 x 150 wattia ja harmoniseksi kokonaissäröksi 0,005 %. Signaali-kohinasuhde on 111 desibeliä. Sisääntuloista löytyy kaksi rca:ta, joissa muuntajina on korkeaimpedanssiset Lundahlit. Voimakkuudensäätimessä on Welwyn Nichrome -kalvovastukset, joiden luvataan parantavan äänen selkeyttä ja erityisesti matalien bassojen toistoa. Virtalähteenä on Vicorpower. Hintaa RATElla on 2 500 euroa.

R2R-verkkotoistimen sisääntuloina on kaksi usb-liitäntää, ethernet, sekä koaksiaali ja optinen. Lähtöinä on kaksi rca-paria, joista toinen on korkeaimpedanssinen. Signaali-kohinasuhteeksi kerrotaan 127 desibeliä. Da-muuntimen resoluutio on 28 bittiä ja näytteenottotaajuus 384 kilohertsiä. Se toistaa seuraavia pcm-tiedostomuotoja mp3, flac, wav, aac, alac. Lisäksi se tukee dsd64:ää ja 128:aa. Langattomista toistolähteistä tuettuna on upnp/dlna, Airplay, Spotify ja nettiradio. Hinta on 3 600 euroa.

www.acuhorn.pl