AKG on esitellyt kahdet uudet kuulokkeet studio- ja sisällöntuotantokäyttöön. K361- ja K371-kuulokkeet ovat taittuvaa mallia, pienikokoiset ja muotoilultaan lifestyle-henkiset. Ajatuksena molemmissa on ollut myös se, että ne kulkevat mukana. Kuulokeosat ovat ovaalin malliset, minkä luvataan tarjoavan parempaa mukavuutta ja taajuusvastetta mukautumalla paremmin pään muotoihin. Molempien kuulokkeiden luvataan soveltuvan pitkiin kuuntelusessioihin.

Yhteistä molemmille malleille on myös 50 millimetrin kuuloke-elementit, joissa on happivapaasta kuparista käämityt puhekela. Niiden luvataan tarjoavan parannettua selkeyttä, yksityiskohtaisuutta ja akustista tarkkuutta. K361-mallin luvataan tarjoavan tasapainoista toistoa koko taajusalueellaan, joka yltää diskanttitaajuuksilla 28 kilohertsiin.

K371 laittaa vielä paremmaksi titaanipäällystetyillä kalvoillaan, sillä sen luvataan yltävän 40 kilohertsiin. Taajuusvaste on viritetty kyseisissä kuulokkeissa Harmanin vuosikymmeniä hiotun referenssikäyrän mukaiseksi. Toiston luvataan olevan tarkinta ja neutraaleinta kuunneltavasta materiaalista riippumatta.

Molemmat kuulokkeet ovat läpäisseet AKG:n mukaan stressitestit luotettavuuden takaamiseksi hankalissakin olosuhteissa. K371:n rakennetta on vahvistettu metallilla. Kummatkin ovat korvan ympäröivää ja suljettua mallia, minkä luvataan tarjoavan hyvää eristystä äänekkäissäkin olosuhteissa.

Ylellisten ja hitaasti palautuvien vaahtopehmusteiden luvataan tarjoavan mukavuutta pitkäksi ajaksi ja ehkäisevän matalien taajuuksien vuotoja. Sanka on säädettävä. Kuulokeosat voi myös kääntää 90 astetta esimerkiksi dj-käyttöä ajatellen. Mukana tulee kuljetuspussi ja irrotettavat johdot.

Viralliset hinnat Suomessa eivät ole vielä tiedossa.

fi.akg.com

pro.harman.com