Amazfit on esitellyt CES 2020 -messuilla T-Rex- ja Bip S -älykellot. T-Rex-älykello on tarkoitettu kovaan käyttöön. Siinä on armeijatasoinen MIL-STD-810G-luokitus sekä 5ATM-luokitus. Kuumuutta kellon luvataan kestävän peräti 70 astetta ja pakkasta 40 astetta.

1,39 tuuman AMOLED-näyttö yltää 360 x 360 pikselin tarkkuuteen. Näytössä on Gorilla Glass 3 -suojaus. Ominaisuuksiin kuuluu jatkuva sykemittaus, GPS-paikannus ja ilmoitusten näyttö. Sykemittaus myös havaitsee ja ilmoittaa, jos syke vaihtelee nopeasti. Urheilulajeja on tarjolla 14 kappaletta. Kellossa on myös 390 milliampeeritunnin akku, jolle luvataan kestoa 20 vuorokaudeksi.

Amazfit T-Rex tuli jo saataville Kiinassa ja Yhdysvaltojen vuoro on tässä kuussa. Hinta Euroopassa ei ole vielä tiedossa.

Amazfit Bip S on uudistettu versio Bip-kellosta, jonka kokeilimme aikanaan. Kello tulee näillä näkymin olemaan edullisempi kuin edeltäjänsä. Näyttö on kooltaan 1,28 tuumaa ja se yltää 176 x 176 pikselin resoluutioon.

Ominaisuuksiin kuuluvat GPS-paikannus ja älypuhelinilmoitukset. Kellossa on 5ATM-luokitus. Käyttöaikaa luvataan yhdellä latauksella enimmillään 40 vuorokaudeksi ja jatkuvalla GPS-paikannuksella 20 tuntia. Lataaminen kestää 2,5 tuntia.

Ensimmäisille markkinoille Amazfit Bip S -kellot saapuvat helmikuussa. Piristystä kelloihin saa erivärisillä rannehihnoilla.

en.amazfit.com