Suomalainen kaiutinvalmistaja Amphion valloitti jälleen huomion maailman musiikki- ja äänenlaadun ammattilaisten keskuudessa osallistumalla vuosittaisille NAMM-messuille. NAMM (National Association of Music Merchants) on yksi suurimmista musiikkialan tapahtumista maailmassa, joka kerää yhteen musiikki- ja äänilaitteiden valmistajat, artistit, tuottajat ja muut alan ammattilaiset.

Amphionin näytteillepano NAMM-messuilla oli menestys, ja yhtiö esitteli siellä uusimmat tuotteensa, mukaan lukien odotetun Studio One25A -kaiuttimen. Messuilla saatiin myös kuulla mielenkiintoinen haastattelu Amphionin perustajan Anssi Hyvösen kanssa, jossa hän kertoi innostavasti Studio One25A:n suunnitteluperusteista.Hyvönen kertoi, että Studio One25A on suunniteltu erityisesti ammattistudioiden vaativiin tarpeisiin, mutta se soveltuu myös vaativille hifi-harrastajille, jotka arvostavat korkeaa äänenlaatua. Kaiuttimen uskollinen ja neutraali äänentoisto tekee siitä ihanteellisen valinnan äänitys- ja miksaukseen, sekä musiikin kuunteluun.

Amphionin osallistuminen NAMM-messuille vahvisti yhtiön asemaa äänentoiston ammattilaisten ja musiikin harrastajien keskuudessa. Studio One25A:n esittely ja Anssi Hyvösen mielenkiintoinen haastattelu herättivät runsaasti kiinnostusta, ja kaiuttimen odotetaan olevan suosittu valinta niin äänitysstudioissa kuin hifiharrastajienkin keskuudessa.

amphion.fi