Näyttöasiantuntija AOC esittelee uuden USB-C:llä varustetun kannettavan kosketusnäyttönsä. 16T2:ssa on 39,6 senttimetrin (15,6 tuumaa) IPS-paneeli Full HD -tarkkuudella ja se voidaan liittää kannettavaan tietokoneeseen, pöytätietokoneeseen, palvelimeen tai älypuhelimeen USB-C- (vaihtoehtoisessa DisplayPort-tilassa) tai Micro HDMI -liitännällä.

Sisäisen 8000 mAh:n akun ansiosta 16T2:ta voi käyttää myös tien päällä, ilman verkkovirtaa. Sitä voi käyttää myös varavirtalähteenä, josta voi tarvittaessa esimerkiksi ladata älypuhelimen. Alle senttimetrin paksuisessa näytössä on myös käytännöllinen taitettava kansi, jolla se voidaan asettaa sekä pysty- että vaaka-asentoon. Sen voi myös ripustaa seinälle tai asentaa mieluisampaan pöytätelineeseen VESA-kiinnikkeellä. Monipuoliset asennusvaihtoehdot tekevät näytöstä erinomaisen työkalun esimerkiksi paljon matkustaville yrittäjille ja ammattilaisille samoin kuin mobiilipelaajille, opiskelijoille, IT-ylläpitäjille, pienyrittäjille, tee-se-itse-rakentelijoille, näpertäjille ja muille pientä ja kätevää näyttöä kaipaaville.

Käyttäjät arvostavat moninäyttökokonaisuuksien mahdollistamaa tuottavuuden ja tehokkuuden kasvua. Nyt 16T2 mahdollistaa saman myös mobiiliympäristössä Windows 10 -sertifioidulla 10 pisteen monikosketuksella höystettynä. Tyylikäs alumiinipäällysteinen AOC 16T2 näyttää aivan tabletilta, mutta se ei muutu vanhetessaan elektroniikkajätteeksi. Tablettien suoritin ja käyttöjärjestelmä vanhentuvat ajan mittaan käyttökelvottomiksi, eivätkä uudet sovellukset toimi enää niillä tuen päättyessä, mutta 16T2 pysyy käyttökelpoisena pitkään. Se onkin varma sijoitus tulevaisuuteen.

AOC 16T2:n helppokäyttöisyys, joustavuus ja siirrettävyys mahdollistavat laajan valikoiman erilaisia käyttötapoja:

  • Laajenna kannettavan tietokoneen näyttöä tien päällä työskennellessäsi
  • Käytä sitä muistiinpanojen tekemiseen
  • Paranna tuottavuutta työskennellessäsi kotona tai ahtaissa tiloissa
  • Palvelinnäyttönä
  • Itsepalvelukioskina julkisissa tiloissa
  • Apunäyttönä rakentelijoille tai insinööreille
  • Mobiilipelaamiseen tai viihteeseen
  • Älypuhelimen ulkoisena viihdenäyttönä

Saatavuus: lokakuu 2020 aikana
Suositushinta: 319 euroa
Lisätietoa: eu.aoc.com/en