Sony Europe julkisti uutisen, että asiakkaat voivat vastedes käyttää Apple TV -sovellusta valikoiduilla Sonyn älytelevisioilla.

Nauttiakseen Apple TV+ ja Apple TV -kanavista, uusista ja suosituista elokuvista sekä henkilökohtaisista katseluehdotuksista. Apple TV -sovellus tuodaan markkinoille Euroopassa tästä päivästä lähtien Sonyn XH90-mallistolle ohjelmistopäivityksen myötä.

Apple TV -sovellus tuo yhteen parhaat tavat katsoa sarjoja ja elokuvia yhdestä paikasta. Sovelluksesta löytyy Applen uusi videotilauspalvelu Apple TV+, joka tarjoaa maailman luovimpien tarinankertojien kynästä syntyneitä alkuperäissarjoja, elokuvia ja dokumentteja, kuten ‘The Morning Show,’ ‘See,’ ‘Defending Jacob,’ ‘Ted Lasso,’ ‘Greyhound,’ ‘The Banker,’ ‘Boys State’ ja ‘Beastie Boys Story.’ Apple TV -sovelluksessa asiakkaat voivat myös tilata Apple TV -kanavia ja katsoa niitä ilman mainoksia juuri silloin, kun itselle parhaiten sopii. Family Sharing -toiminnon ansiosta jopa kuusi perheenjäsentä voi jakaa Apple TV -kanavien tilauksen käyttämällä henkilökohtaista Apple-tunnustaan ja -salasanaa.

Sonyn älytelevisiot tarjoavat käyttäjille helpon pääsyn erilaisiin sisältöihin ja palveluihin. Sonyn huippulaadukkaiden X1-prosessoreiden, TRILUMINOS™ -näytön ja immersiivisten ääniominaisuuksien ansiosta asiakkaat pääsevät kokemaan Apple TV -sovelluksen sisältöjä juuri siten kuin niiden tekijät tarkoittivat. Sonyn älytelevisioiden käyttäjät voivat selailla Apple TV -sovelluksen tarjontaa ostaakseen tai vuokratakseen katseltavaa yli 100 000 elokuvaa ja tv-sarjaa kattavasta valikoimasta, joka pitää sisällään 4K HDR- ja Dolby Atmos -sisältöjä.

Lisäksi he pääsevät nauttimaan henkilökohtaisista katselusuosituksista ja saavat pääsyn Applelta lunastamiensa elokuvien ja tv-sarjojen kirjastoon. Valikoidut Sonyn televisiot myös tukevat AirPlay 2:ta ja HomeKitiä. AirPlay 2:lla asiakkaat voivat kätevästi toistaa videoita ja muita sisältöjä iPhoneltaan, iPadiltaan tai Maciltään suoraan älytelevisiolleen. HomeKitin avulla asiakkaat voivat helposti ja turvallisesti kontrolloida Sonyn älytelevisiota käyttämällä Home app -sovellusta tai pyytämällä Siriltä apua Apple-laitteellaan.

Asiakkaat voivat tilata Apple TV+:n Apple TV -sovelluksesta Sonyn älytelevisioilla, iPhonella, iPadilla, Apple TV:llä, iPod touchilla, Macillä ja muilla alustoilla, muun muassa osoitteessa tv.apple.com. Asiakkaat, jotka rajoitetun ajan kuluessa hankkivat uuden iPhonen, iPadin, Apple TV:n, iPod touchin tai Macin, pääsevät nauttimaan vuodeksi Apple TV+:sta ilmaiseksi.

Lue lisää: sony.fi/electronics/televisiot/xh90-series