Taskukokoisista musiikkitoistimistaan parhaiten tunnettu Astell & Kern on ilmoittanut julkaisevansa korkearesoluutioisen vahvistimen, kuulokevahvistimen ja da-muuntimen yhdistelmän. Se on samalla ensimmäinen laite uudesta työpöytäkokoisesta ACRO-sarjasta.

Kuvista päätellen hyvinkin pienikokoinen ACRO L1000 pystyy 32-bittiseen ja 384 kilohertsin ääneen ja tukee dsd-toistoa 11,2 megahertsin tasoisena. Siinä on samat kaksi AK4490 -muunninta kuin AK380-toistimessa.

Runko on alumiinia ja ulkoasua hallitsee suuri äänenvoimakkuuden säätöpyörä. Sitä ympäröivät ledit, jotka kertovat äänenvoimakkuuden ja lisäksi käytetyn äänitilan. Liitäntöinä on kaiutinlähtöjen lisäksi 2,5 mm, 3,5 mm, 6,3 mm ja xlr-lähtö sekä usb-liitäntä, jolla laitteen saa kytkettyä pc- ja mac-tietokoneisiin. Lähtötehoksi ilmoitetaan 15 wattia kanavaa kohden.

Julkaisu tapahtuu muutaman päivän päästä alkavassa CES 2018 -tapahtumassa. Tiedossa on tässä vaiheessa Britannian 799 punnan hinta. Siellä se saapuu kauppoihin myöhemmin tässä kuussa.

www.astellnkern.com