ASUS on esitellyt sivuillaan kaikessa hiljaisuudessa uuden Zenfone Live L2 -puhelimen. Siitä on kaksi versiota, jotka eroavat toisistaan järjestelmäpiirin, kameroiden ja tallennustilan osalta.

Vaatimattomammassa versiossa on 16 gigatavua tallennusmuistia ja Qualcomm Snapdragon 425 -järjestelmäpiiri. Takana siinä on kahdeksan megapikselin ja edessä viiden megapikselin kamera. Järeämpi malli tarjoaa 32 gigatavun tallennusmuistin, Qualcomm Snapdragon 430-piirin 13 megapikselin takakameran ja

Versiosta riippumatta puhelimissa on 5,5 tuuman näyttö 18:9-kuvasuhteella ja hd+-tarkkuudella. Selfie-kamera on molemmissa varustettu viiden megapikselin kennolla. Ram-käyttömuistia on kahden gigatavun verran. Akun kapasiteetti on 3 000 milliampeerituntia ja lataaminen onnistuu micro-usb-latausliitännällä.

Mukana on myös perinteinen 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä. Käyttöjärjestelmänä on jo liki kahden vuoden ikäinen Android 8 Oreo ZenUI 5 -käyttöliittymällä. Rakenteeltaan puhelimet ovat muovia. Värivaihtoehtoina on sininen tai punainen liukuväri.

Hinta ja saapumisaikataulu eivät ole vielä tiedossa.

www.asus.com/fi/